Bli rik med lånade pengar

En verklig möjlighet för dig som vill bli rik är att låna en massa pengar, och sedan använda dessa pengar för att köpa något som genererar intäkter eller ökade i värde

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Trading

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

En verklig möjlighet för dig som vill bli rik är att låna en massa pengar, och sedan använda dessa pengar för att köpa något som genererar intäkter eller ökade i värde.

Har inte pengar men vill investera? Inga problem, så länge du får ett lån.

Det gränsar till vansinne, ekonomiskt, om man tar extrema chanser med lånade pengar. Men det går bra, så kan det gå mycket, mycket, mycket bra. Man kan helt enkelt få snorrik på mycket kort tid.

Det finns dock lösningar som innebär mindre risk, men också en mer blygsam vinst. Icke desto mindre är det möjligt att driva ett lån med de vinster som investerar lika lånebeloppet. På så sätt kan du enkelt "få" hundratusentals eller miljontals, mot att man är villig att ta vissa risker.

Hur man kan investera lånade pengar?

Fastigheter Till exempel både generera intäkter och öka i värde. Du kan hyra ut delar av fastighetsskatt gratis och du kan sälja med vinst.

En annan verklig möjlighet är att investera på aktiemarknaden med lånade pengar i form av utväxling (vissa väljer att kalla detta "leverage" på svenska, men det är inte någon bra svensk ord för begreppet).

Skuldsättningsgrad är ett sätt att investera på var du handlar för mer än du faktiskt själv - och på så sätt kommer du att kunna uppnå fördelar vida överstiger vad du skulle om du hade varit begränsad till endast investera sina egna pengar.

Skuldsättningsgrad är inte för nervösa själar och bör en växel på aktiemarknaden, måste man först veta vad du gör - om du går riktigt illa.

Ganska mycket någon kan avsevärt minska risken och ändå tjäna hundratusentals per år på denna taktik att investera i vilka sannolikheten för uppskattning fortfarande overstiker amortering och ränta med bred marginal.

Ofta resultat och vinst i förhållande till den risk du är villig att ta. Därför kan även personer som har liten eller ingen startkapital bara några veckor göra miljoner, men du måste förstå riskerna inslag av investering innan du slänger i något sådant.

En viktig idé att förstå är risk / reward. Hur den risk jämfört med vad du får tillbaka för att sätta sig i en sådan situation? En bra risk / reward innebär att trots risken kan förvänta sig att få mycket tillbaka.

Om du beviljas ett lån på 1 till 2.000.000, till exempel investera i denna låg risk projekt för fastigheter. Efter 10-20 år har du betalat tillbaka lånet med endast användning av vinster från investeringar. Dessutom lånebeloppet, resultat investeringar och intresset för denna 100% din.

Hitta de bästa lånet erbjudanden nu

När du investerar lånade pengar, är det självklart viktigt att du gör lite forskning först, så att du får ett lån med den bästa räntan, och som också har rimliga villkor. Av erfarenhet skulle vi inte blint stolt över denna information antingen trots att det kommer från regeringen.

När du har hittat en bra lån-erbjudande är den enda låna för att investera det belopp som du har beviljats ​​som du tycker är mest attraktiv, och naturligtvis i syfte att uppnå en avkastning som gör det möjligt att betjäna ränta på lånet och skapa vinst. Dessutom bör du också ta en riskbedömning innan du börjar investera med lånade pengar.

Prata med rådgivare

Prata med olika rådgivare i olika banker för att få mer information om vad att investera lånade pengar. Ange hur du vill, till exempel att du vill ha låg risk och därmed "bara" att vara kvar med ett belopp som motsvarar lånebeloppet - eller - Du förklarar att du vill investera i högriskprojekt så att efter ett tag är kvar med en vinst till ett värde av flera gånger lånebeloppet.

Lägg till ditt minne bankerna inte objektiva och är beroende av intjänande av att ha dig som kund. Undersöka varför olika lån erbjudanden genom att använda effektiva upphandling tjänster som vi redan har nämnt.

Ett annat förslag är att spåra de bästa investerarna du vet att få sin åsikt. Det är enklare än du tror att få en sådan e-postadress eller ett telefonnummer till några av de största investerarna, kan vi bekräfta. Och när du har närmade sig dem, är det verkligen troligt att de svar du istället för att riskera att bli störd igen. Tid är pengar för dessa människor, och med en ärlig och korta svar, de vet att de att de undvika att sådana händelser från dig. De råd de ger dig personligen kan vara värt guld.

Gör som den rikaste av de rika

Vi rekommenderar denna metod över någon annan för dem som vill bli rik snabbt, och om man är villig att ta risker. Bara inte komma tillbaka för att säga att vi inte har varnat dig, även om du i stort sett kan styra risken själv, kan det vara farligt företag.

Trots att det innebär en risk att investera med lånade pengar, är detta en taktik som har gjort de rika i Sverige och världen som framgångsrikt. Många av dessa skulle fortfarande ukjennte om de inte hade investerat med lånade pengar.

Den stora majoriteten av mycket rika Sverige har tagit några chanser, och lånade pengar för att komma dit de är idag. Vi säger dock att detta är lösningen för dig som vill göra snabba pengar. Vissa hamnar också upp som skuldslavar, eller åtminstone som de upplever stora ekonomiska förluster eller driva företag i konkurs efter att ha provat på spekulativa investeringar med lånade pengar. Detta är en del av "spelet" att du måste vara fullt medveten om innan alla tror att tanken på att ta ett lån i spekulationssyfte.

Slutsats: snabba pengar, men riskfylld väg till rikedom

Det är definitivt goda möjligheter att göra snabba pengar om du investerar eller handlare med lånade pengar. Hur mycket du bör tänka på innan du går till steg för att låna pengar för handel och spekulativa investeringsmål, kan riskerna vara stor, även om i viss mån kan justera själv (beroende på vilken typ av lån och den typ av investeringar).

Om du är villig att låna ut pengar till spekulation, prata med rådgivare på din bank, om du vet någon som du litar på. Tänk vad det bankerna tjänar pengar genom att låna pengar, och den information du får från bankerna är inte nödvändigtvis alltid nyanserad.

En möjlighet, som är faktiskt mycket mer attraktivt, är att handla med valuta eller aktier i form av leverage (leveraged trading).

När näringsidkaren är också en form med lånade pengar. Till exempel kan du handla med så mycket som $ 1.000.000, även om din insättning är $ 10.000. Om du har tur (eller smart) så att mycket lite innan du är kvar med en massa pengar även om du inte först gör riskerade mer än $ 10.000, vilket trots allt är en liten summa att förvänta sig om du är kvar med 10 eller 100 gånger denna summa. (Läs vår artikel om Forex för mer information)

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.