Typer av tatueringar

Tatueringar finns i alla möjliga former och färger. Vi kan dela upp dessa tatueringar i olika typer eller klasser, och alla har en stor kulturell historia att berätta.

Typer av tatueringar

Hitta tusentals tatueringar på nätet här i alla möjliga kategorier. Rekommenderas!

20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Tatueringar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Läs mer om att ta bort dina tatueringar på Tattoo Removal.

Män är mer man med en tribal tatuering: Tribal Tatueringar är de typiska macho tatueringar som ofta förknippas med urin byggare i Nya Zeeland. Dessa tribal tatueringar har en kulturhistoria som sträcker sig tillbaka hundratals år. De stora svarta mönster på armar, ben, ansikte och bröst är en symbol för manlighet och mognad, och är nu populära över hela världen.

Popeye och sjömän tog tatueringar till väst: Skjømanns tatueringar. Det fanns sjömän som väckt tatueringskonsten i västvärlden. Från polynesiska kulturer, indisk kultur och asiatiska resor, var det inte ovanligt att sjömän var tatuerade med lokalbefolknigen på sina resor. Ankaret på underarmen är märket för Popeye ", men de första sjömännen kom hem med inhemska original tatueringar, och gjorde en stor uppståndelse på den tiden. Idag sjöman tatueringar kan inte placeras i montern, utan "allt du kan förvänta dig att hitta tatuering av en typisk sjöman." Det är väl inte längre en stereotyp fiskare eller sjöman med tatueringar, så även om denna kategori har sin plats i historieböckerna är nog inte längre en separat klass tatueringar idag...

Utdaterad: Lägre Tillbaka Tatueringar: Lägre Tillbaka Tatueringar är 2000s trend. Idag ser vi redan att de är omodernt. Synd för de tusentals svenska flickor som har haft en sådan tatuering - för det är inte särskilt sexigt med denna typ av tatueringar längre... Ursäkta. Enhälligt, eller hur? Eller är du tyvärr en av dem med en rygg tatuering? Stackars dig, det är Harry och ute. Visar bara varför du inte ska följa utvecklingen, är det bäst att gå sin egen väg och vara originell så långt som möjligt när du tatuera sig - detta kommer aldrig omodernt. taggtråd tatueringar ala Pamela Anderson är också ett sätt sak minst lika Harry som nedre delen av ryggen tatueringar. Har du någon av dessa, skam på dig, har du inte gjort din läxa, och du har själv en riktigt dum tatuering som alla visste skulle gå ur modet förr eller senare. Det är inte coolt att hälften av den tatuerade andelen svenska tonåringar gå runt med hullingförsedda trådar och lägre tatueringar tillbaka, Harry är bara det.

Mytologiska Tatueringar: Drakar, Viking symboler, änglar, varulvar och andra mytiska varelser går alla i denna kategori. Med spännande kulturarv, bär dessa tatueringar är det svårt att göra detta något dumt, om det verkligen är liten tanke och titta på modet och trendiga. Återigen, undvika allt som är trendigt i tatueringar, det blir bara dumt om några år. Välj en tatuering som representerar vem du är och vad du står för, oavsett vad som finns i och sval just nu. Trend blir omodern, originalitet evigt.

Celtic tatueringar: Det mesta av keltiskt ursprung ofta har sådana tatueringar, men detta är förmodligen ett exempel, behandlar det på en bit av kultur som har spridit sig långt utanför landets gränser. Idag finner vi många svenska män och kvinnor med keltiska tatueringar.

tatueringar tillhörighet: Vill visa att du lyssnar på dina nära och kära att du älskar dina barn, eller att du tillhör Hells Angeles? Tatueringar med namn på avgudar, familj, grupper och klubbar du är involverad i är i denna grupp. Logotyper för företag går också in i denna kategori.

Hitta din tatuering

Det är inte så lätt att hitta originella tatueringar längre. Hitta din drömtatuering här, eller använd den största tatueringsdatabasen på Internet som utgångspunkt i ditt sökande efter tatueringar:

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.