Tatuveringar: Galleri med tattoo på nätet

Här har vi samlat in de största och bästa sidor för tattoo design på Internet.

Tatuveringar på nätet

För att hitta tusentals originella tatueringsdesign, bör du prova denna sajt med tattoo designs, där du kan hitta några av världens finaste och bästa tatueringar tatueringar.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Tatueringar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Tattoo design på nätet hittar du här på denna sidan. Detta är vår favorit, med många tatueringar av hög kvalitet, designade av några av världens främsta tatuerare.

Sidan har många miljoner medlemmar och är en av de mest populära tatuering webbplatser på nätet. Om kvaliteten är avgörande, kan du börja söka efter den perfekta tatueringen här.

Fördelar: Många tatueringar, stort urval. Skapa en automatisk kinesiska, japanska eller arabiska tatuering med en generator som ovesetter ord och namn från engelska. Sökfunktionen för att hitta tatueringar, förutom att du kan bläddra i kategorier.

Ingen tjänst är bättre när det kommer till den ursprungliga konstruktionen. De har nästan allt man kan tänka ut för det mesta, inklusive tribal tatueringar, Dragon-tatueringar, korsningar och stjärnor, korsrygg-tatueringar, butterfly tatueringar, keltiska tatueringar, fisk och djurmotiv, egyptiska tatueringar, gothic tatueringar, armband och tatueringar -- mycket, mycket mer. Designad av några av världens bästa tattoo-designers.

Sidan har et stort urval av tatueringar för många olika kategorier. Databasen innehåller tusentals prisbelönt design. Här hittar du de flesta, men de har ett särskilt fokus på stam tatueringar, drakar, insekter, djur och de gotiska och keltiska mönster.

Medlem-baserad webbplats med många tatueringar (Senast vi kontrollerat, nya tatueringar postat regelbundet). Snyggt och överskådligt plats där det är lätt att bläddra tatueringar och hitta precis den typ av tatuering du vill ha. Dessutom, videor med tips om tatueringar, live show om tatueringar som du kan strömma över Internet mm.

Bra tatueringar som vi inte har sett någon annanstans!

Som vi tidigare sagt, alla borde ha haft minst en tatuering, men vad tatuering du väljer är mycket beroende som du är som person.

Att välja rätt tatuering är ett mycket viktigt val. Det kommer att vara där livet ut, och det kräver att du tänker noga igenom tatuering att välja.

Hitta en tatuering i Sverige

Tre sätt som kan hjälpa dig att ta reda på vad tatuering att välja, är att tänka på följande:

  1. Erfarenheter. Tänk på de viktiga erfarenheter och händelser i ditt liv som kan passa som en tatuering. Du kan göra din egen symbol eller hitta färdiga original symboler.
  2. Människor. Vid tatuering namnet på din fästman eller vänner är knappast en bra idé. Ingen vet vad framtiden ger. Angelina Jolie fick reda på precis hur dåligt denna idé var, när hon bort henne stor tatuering med namnet på sitt ex. Men det betyder inte att du inte kan använda människor för att få inspiration för tatueringar. Fundera på vad du lockas till med personer som du älskar idag. Det kan vara din pojkvän, eller stora historiska personligheter. Vilka egenskaper är dessa människor?
  3. Personligen. Detta är verkligen det ultimata, och även om du kan hitta massor av inspiration från de två ovanstående är det verkligen på det personliga planet som ska få den inspiration du behöver för att välja en tatuering som är meningsfullt för dig.

Underhålla din tatuering

I synnerhet de första dagarna efter tatuering är på plats måste du vara försiktig. Tatuerare i Sverige kommer alltid att ge er lite information om vad man ska göra och inte göra, hur lång tid det kan gå innan du duschar, tur i bandage och utsätta den för solljus, etc.

Underhåll av tatuering

Bandasjen får inte Taes av förrän tidigast 3-4 timmar efter tatuering, kanske måste det vara i flera dagar, beroende på hur tatuering storlek etc. Fråga din tatuerare konto, han / hon vet detta.

Tvätta tatuering när den har grodd. En mild såpevask med sin hand och inte några brutala tvätta med krubba-borste självklart. Torka av det med att lägga en trasa över den och klappa försiktigt med handen ovanpå. Om din tatuering börjar klia, bara hålla ut i minst en vecka.

Använd solen grädde på tatuering under de första månaderna efter att du fått det, speciellt om du har en tatuering med många färger.

Att känna till hur man kan upprätthålla en tatuering är viktigt. Instruktionerna kommer du vanligtvis få frän din tatuerare, om han inte ge dig denna oönskade, det är bara att fråga, och du kommer att få den information du behöver veta.

Din första tatuering? Hitta en tatuering kan du vara stolt över här

Det finns många typer och kategorier av tatueringar.

Tribal Tatueringar

Tribal tatueringar har funnits i hundratals år. Dom är traditionellt svarta eller mörka tatueringar på armar och ben, men mer färgrika kombinationer har också blivit vanligare med ett modernt och primitivt utseende.

Korsrygg-tatueringar

Särskilt bland kvinnor är detta populärt. Normalt används tribal tatueringar, men även blommor, hjärtan, fjärilar, eller asiatiska symboler är populära tatueringar på korsryggen för flickor.

Skipper-tatueringar

Dessa är mycket vanliga på äldre sjömän. Anker och läppar på bröstet och forarmer är vanligt. För kvinnor blir dessa bara mer och mer populärt att ha på hals och axlar.

Draketatueringar

Det finns väldigt många olika draksymboler, från den äventyrliga och Hollywood-inspirerade, till de kinesiska och mystiska. Dessa har varit mycket populärt i Sverige under de senaste 3-5 åren.

Keltiska tatueringar

Mycket vanligt för personer med Celtic bakgrund, men nu också populära bland dem som inte har en sådan samhörighet. Keltiska tatueringar och tribal tatueringar kan också passa bra ihop.

Hitta tusentals tatuveringsdesign

För att hitta tusentals originella tatueringsdesign, bör du prova denna sajt med tattoo designs, där du kan hitta några av världens finaste och bästa tatueringar tatueringar.

Galleriet är tyvärr inte gratis, men några dollar har ju trots allt de flesta råd till i detta sammanhang, eftersom en tatuering kommer att vara där hela ditt liv. Tattoo-databasen har pengarna-tillbaka-garanti för 8 veckor om du inte är nöjd.

Vill du sätta ett permanent märke på kroppen från en uprofesjonell design så vi kommer inte att stoppa dig, men du kommer att ångra senare.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.