Hur hittar du en tatuering

Hur hittar du din tatuering? Det är inte alltid lätt att veta vilka motiv du vill ha. Här är några tips ...

Hur hittar du en tatuering
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Tatueringar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Hur hitta en tatuering som du skulle vara nöjd med resten av ditt liv?

 • Spendera lite tid att fundera på var på kroppen du vill ha en tatuering
 • Reflekter varför du vill ha en tatuering
 • Titta på andra människors tatueringar, och använda detta som inspiration. Man aldrig kopiera andra människors vacker, säkert inte från vänner och medmänniskor som ofta arbetar runt - det vore orättvist, eftersom dessa personer kanske även har tillbringat mycket tid på att försöka hitta en originell design.
 • Använda en databas och hitta et tatuering design. Du kan läsa mer om de bästa tatuering-design här.

Nedtur med den nya tatuering? Inte blir en av de många som kommer upp med att hata sin nya tatuering. Tillbringa lite tid i processen. Läs vår artikel om att hitta en tatuering du gillar.

Hitta din tattoo i dag på nätet

Du har förmodligen hört liknande uttalanden tidigare:

"Idag är det vanligare att ha tatueringar än att inte ha det. För att verkligen vara originell, måste du inte tattovere dig."

Många människor som tatuerar sig går direkt till en tatuerare och hittar en design, utan att fundera noga igenom vad de verkligen gör. Tatueringar har bara blivit mer och mer populära, och du måste spendera gott om tid för att hitta en unik design.

Originella tatueringar
För att verkligen skilja dig ut med en tatuering måste du ha en originell tatuering, oavsett storlek eller form. Det är därför en dålig idé att hitta tatueringsdesign hos en tatuerare.

En tatuering ska vara personlig. Du måste använda mycket tid för att hitta en unik tatueringar som säger något personligt om dig. En tatuering säger något om dig och din identitet.

Hur får man en originell tatuering?

Du har två val för att hitta en originell tatuering:

Alternativ 1: Använd tatuering-designer
En möjlighet för dem som vill spendera en massa pengar, är att anställa en tatueringsdesigner för att skapa en originell tatuering för dig. Detta är dock mycket pengar om resultatet blir bra.

Är du konstnärligt begåvad kan du även prova att skapa en design för sig själva. Eller så kan du få en kreativ vän att göra det.

Alternativ 2: Använd en tatueringsdatabas
Det bästa är att använda denna tatueringsdatabas. Här är världens största samlingar av originella tatueringsdesign. Denna stora samling av unika tatueringar har även fått flera utmärkelser.

Du kan ändra mönster och sätta din personliga prägel på dem. Till exempel kan din tatuering vara i vilken färg och storlek som helst, och du kan göra ändringar av ditt tatuering-mönster.

Resultatet är att du får en unik design på din tatuering som du kan vara stolt över för resten av ditt liv!

Vilken typ tatuering ska du välja?
Det är många alternativ: Tribal tatueringar, kinesiska tecken, djurmotiv, drake-tatueringar, keltiska tatueringar, eller något annat. Möjligheterna är många.

Det första du måste bestämma dig för är den typ av tatuering du skal välja. Du kanske redan har beslutat om en märkning, eller du fortfarande tänker på det. Vårt råd är att betala vad det kostar för en professionell tatueringsdesigner (om du har råd med det, det är inte billigt!), eller använd en tatueringsdatabas.

Tatueringar är kulturarv
Tatueringar är inte något "övergående mode," och alla dem som tror så tar verkligen grundligt fel. Tatueringar har en lång tradition i mänsklighetens historia, och faktiskt har man spårat tatueringar hela vägen tillbaka till början av mänskligheten.

Tatueringar har varit en del av den eurasiska kultur ända sedan tidig stenålder. Urbefolkninger hela världen har varit en viktig del att tatuera sig. Japanska tatueringar har funnits i flera tusentals år.

Tatueringar är kulturarv, de är en del av människans historia. Ikoner som Angelina Jolie, Mike Tyson, 50cent, och Johnny Depp, de bär alla sin del av kulturarvet. De har alla originella tatueringar som säger oss något om sig själva.

Tatueringar är kommersiell industri
Den kommersiella aspekten av tatueringsindustrin gör att fler går direkt till en tatuerare och skaffa en tatuering, utan att reflektera över att detta verkligen är en kommersiell industri. Du måste ta ansvar för att hitta en originell design själva, och inte göra några snabba beslut bara för att tatueraren har bråttom.

Hitta en originell design på egen hand, antingen genom att betala en tatuering-designern eller använda bra tjänster som säljer tattoo designs, och du kommer att få ett resultat som ni kan vara nöjda med för resten av ditt liv.

Hitta din dröm-tatuering redan nu

Om du vill ha en originell tatuering så måste du göra lite undersökning själva:

 1. Tänk på vad du vill: Var på din kropp vill du ha din tatuering? Vilken typ tatuering vill du ha? (använda nästa punkt som inspiration)
 2. Hitta ditt originella design: Besök denna tatuerings-databas, sök bland tusentals professionella design och ändra dessa mönster så att du kan få en personlig tatuering.
 3. Vis din tatuering till tatuerar: När du har hittat en tatueringsdesign du gillar, skicka det till tatuerar via e-post, eller skriva ut den och ta den till tatuerar.
 4. Få din tatuering: Hitta en tatuerar som är duktiga med nål, och som har god hygien. Kontrollera referenser om möjligt. Berätta för din tatuerare var du vill ha din tatuering, och han kommer att tatuera dig. Du har nu fått en tatuering som du kan vara stolt över resten av ditt liv.
 5. Om du skulle ångra senare: Lite av tjusningen med tatueringar är att de kommer att hålla livet ut. Om du vill ta bort din tatuering sen, så kan du göra det idag med laser, helt smärtfritt!

Lite mer information om tatueringsdatabasen
Tjänsten startades 2006, har vunnit flera priser och har en av de största databaser på Internet med professionella tatueringsdesign i en mängd olika kategorier.

Med denna sajt har du många möjligheter: Du kan hitta färdiga och origanella tatueringsdesign direkt från sajten, eller du kan ändra dessa tatueringar med dina egna och gör det till din egen stil.

Det kostar några få dollar för att få tillgång till databasen, men det är väl värt pengarna. De använder en säker betalning lösning, där du har möjlighet att få en återbetalning av alla dina kostnader, och du kan få pengarna tillbaka av någon anledning.

Med andra ord: Med tatueringsdatabasen kan du få en originell tatuering utan risk.

Tatueringar är kultur

Tatueringar har varit en del av den eurasiska kultur ända sedan tidig stenalder. Och arkeologer har hittat mummies från 200 f.Kr. med stora tatueringar över hela kroppen.

The Native American Indians har långa traditioner av tatueringar. Urbefolkninger hela världen tycks ha haft denna vana att tatuera sig från tusentals år tillbaka, med undantag av några få grupper, såsom Eskimoer och samiska. Urbefolkningen i Nya Zeland har vilja tatuera stora delar av kroppen och ansiktet.

Dessutom anser man att de japanska tatueringar har funnits i flera tusentals år tillbaka. Med andra ord, den långa tradition av tatueringar i mänsklighetens historia.

Metoderna har varierat. En primitiv metod att göra detta var att skapa öppna sår på kroppen, bara att lägga askan i såren. Vid något tillfälle var det återvunna ibruk nålar för att förbättra precisionen med utformningen av tatuering. Med nuvarande metoder är det mycket mindre smärta i samband med att tatuera sig, men fortfarande är det långt ifrån smärtfritt.

Idag, tatueringar har blivit vanligare i västvärlden. Tatueringar har godtagits i vårt moderna samhälle. Det är inte längre bara kriminella, rockere och outsidere som använder tatueringar i vårt industrialiserade samhälle.

Idag kan vi se tatueringar på den framgångsrika kändisar och affärsmän, liksom för mannen på gatan, hello-dama på tv, politimannen och i företaget.

Under 1970 - och 1980-talet fanns det kanske lite mer suspekt med tatueringar, men idag verkar det som de flesta människor, även här i Kanada, vet hur man uppskattar en av mänsklighetens äldsta traditioner.

Tattoos, en urgammel tradition

Att ha en originell tatuering på 1-2-3:

 • Hitta et tatueringsdesign. Använd INTE permen di hittar hos din tatuerare - du väler du samma tatuering så många andra har gjort före dig. Vi rekommenderar att du hittar dina tattoo design i länken över. Här hittar du tusentals ursprungliga design.
 • Skriv ut på skrivare mönstret du gillar bäst.
 • Hitta en bra tatuerare. Använd vårt sortiment så du är säker på en erkänd tatuerar som kan sitt yrke. Be gärna om referenser när du är på tatueraren.
 • Ta med utformningen til tatueraren säga exakt hur den ska vara. Var specifik om hur den ska placeras och dimensioner man bör ha. Om du inte vet, eller kommer att ha tips kan du tatueraren komma med goda idéer.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.