Populära tatueringar - typer, kategorier, stilar, design

För ett bra resultat är det viktigt att göra din forskning innan du får en tatuering.

Populära tatueringar

Hitta tusentals originella tatueringsdesign: Prova denna sajt med tattoo designs, där du kan hitta några av världens finaste och bästa tatueringar!

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Tatueringar

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Förberedelserna inför tatuering

För att få en tatuering är nog lite mer komplicerat än att ge en tatuerar din tillåtelse att sticka sina nålar på huden. En tatuering är en permanent märke i huden som du kommer att ha cirka 20 år, och även när du går i pension. Det är ett varumärke som du vill ta med dig i graven, med tanke på att du inte gör något för att ta bort det senare.

Den gyllene regeln är att välja en tatuering som du kan vara nöjda med och stolta över för resten av ditt liv. Borttagning av tatuering kostar mycket pengar, och resultatet är inte alltid så lyckat. Dessutom är det sagt att det är mycket smärtsamt att ta bort en tatuering. Så det är bäst att undvika detta genom att ta bort tatuering vid en senare tidpunkt, och snarare spendera mer tid på förberedelser innan du får en tatuering.

För att få en tatuering är inte en som gäller alla ditt liv, och det är bättre att undvika brådska att skaffa en tatuering snabbt, utan istället tänka igenom och planera vad du ska göra.

Varför skaffa en tatuering?

Innan du tatoverere du bör tänka igenom varför du vill ha en tatuering. För en del är svaret kanske inte helt klar, de bara vet att de vill ha en tatuering. För andra är svaret tydligt, och de tror att kanske det är en naturlig del av människans historia, eller de tycker att det är naturligt när man jämför med den kultur / miljö de är en del av.

I alla fall, det är bara ett bra val att skaffa en tatuering, om du gör det av personliga skäl. En tatuering har mest att du som idivid att göra, även om kultur, historia, och tradisjner också kan spela en avgörande roll.

Tatueringar, hygien och säkerhet

Säkerheten av att tatuera sig är viktigt. Det är bättre att använda en erkänd tatuerar att vidta hygien och säkerhet på allvar. Godkänt av berörda organ är också en betydande faktor för tattoo-sjappe du väljer.

Det är viktigt att din tatuerare använda steriliserad utrustning, särskilt nålen måste vara steriliserade. Vill de engangsutstyr vittnen också om seriøsitet och att de tar hygienen på allvar.

Du bör äta innan du tatuera dig. Viss erfarenhet smärta när de tatuera sig (alla gör väl i viss mån, men vi har tittat på tidigare, det är faktiskt inte så besvärligt att många kommer att ha det.

Ät mat innan du tatuera dig, och se till att blodsukkeret är stabil. Då de mindre chanser att få koppla av medan du tatuering, och du vill att uthärda smärtan bättre.

Hitta tusentals originella tatueringsdesign: Prova denna sajt med tattoo designs, där du kan hitta några av världens finaste och bästa tatueringar!

Hitta en erkänd tatuerar

Det är inte läge att använda lärlingar att utföra de tjänster. Tänk på att din tatuerare vil göra ett permanent märke på din kropp och du vill se att din tatuerare är professionella och har ett erkänt rykte. Hitta någon som är kvalificerad och, ännu viktigare, en som är respekterad i Sverige. Ignoranse i förhållande till detta vittnar liite seriøsitet, och det kommer på bekostnad av resultatet.

Placering av din tatuering

Bestäm var du vill ha tatuering placeras innan du går till en tatuerare, och använde tid att tänka igenom detta. Tatovert du i ditt ansikte, du måste veta att detta kan komma på bekostnad av sysselsättning och karriär senare i livet - oavsett om det finns sådana, men så är det bara, och du måste tänka på detta när du gör ditt val. En del föredrar att stanna kvar inom t-shirt webbplats, medan andra använder hela kroppen som en duk. I alla fall, det är ditt val, och det är du och ingen annan som bör avgöra detta för dig.

Välj det bästa-designade tatueringar

Detta är verkligen en av de viktiga punkter: Välja en design som du är nöjd med, och att ni kommer att vara lika nöjd med cirka 10 -, 20 - och kanske 50 år. Du kan gå till "magefølelsen" / intuition och välja utifrån denna. Eller så kan du använda ett mer strategiskt synsätt.

Oavsett vad du gör för att komma fram till en design du är nöjd med, så det är viktigt att du har tillgång till god design. Även om du bör göra din egen design, det är också viktigt att ha en bra inspirationskälla. Och om du kommer att använda en existerande konstruktion så måste du också ha tillgång till god design.

Vi rekommenderar att hitta tattoo design här, där du kan hitta prisbelönt design av mycket god kvalitet. Alla mönster är original, de har utvecklats av några av världens bästa tattoo-designers. Det kostar några få dollar för att få tillgång till databasen, men trots allt är en tatuering bör du ha ditt liv. I det stora hela är de små belopp det kostar att få tillgång till databasen försumbar, och vi anser det geniala formgivare förtjänar varenda krona de kan få, för det är kroppen konst när den är som bäst.

Här hittar ni dom finaste tattoos, och du kan använda dessa designs för att få tillgång till några av världens bästa tatueringar. Här hittar du alla stilar, från kinesiska tecken, drakar, tribal symboler, djurmotiv, och lika bra som något annat du kan tänka.

Det är inte ett ont att tatuera sig. Det är - dock - bara vår subjektiva uppfattning. Pain-tröskeln är unikt för alla.

Tatueringar är bara mer och mer vanligt i alla slags kulturer och miljöer.

Kanji

Detta är den japanesiske stil, som är mycket populär bland unga kvinnor - utöver den stilen är förstås populärt bland både kvinnor och män i deras hemländer.

Blommor och växter

Dessa tatueringar bärs ofta av unga flickor liksom äldre kvinnor. Detta är en tidlös klassiker som aldrig slutar att förföra och imponera.

Skallar

Bikere och rockere älskar dessa tatueringar, och är fortfarande lika populära som de var på 90-talet. Skallar i tatueringar är faktiskt en av de stilar som vi kan spåra flera tusen år tillbaka. Men bara under de senaste åren har de haft en tydlig form de har nu. Finns med en Komisk / humoristisk twist, eller kan det vara realistisk design, eller "mörk" design.

Tatueringar av stjärnor

Ofta tillämpas på undersidan av handleden och ben. Varierar från enkla star-symbolerna för avancerad design.

Korsrygg-tatueringar

Särskilt bland kvinnor är detta populärt. Normalt används tribal tatueringar, men även blommor, hjärtan, fjärilar, eller asiatiska symboler är populära tatueringar på korsryggen för flickor.

Keltiska tatueringar

Mycket vanligt för personer med Celtic bakgrund, men nu också populära bland dem som inte har en sådan samhörighet. Keltiska tatueringar och tribal tatueringar kan också passa bra ihop.

Skipper-tatueringar

Dessa är mycket vanliga på äldre sjömän. Anker och läppar på bröstet och forarmer är vanligt. För kvinnor blir dessa bara mer och mer populärt att ha på hals och axlar.

Drake-tatueringar

Det finns väldigt många olika draksymboler, från den äventyrliga och Hollywood-inspirerade, till de kinesiska och mystiska. Dessa har varit mycket populärt i Sverige under de senaste 3-5 åren.

Tribal tatueringar

Tribal tatueringar har funnits i hundratals år. Dom är traditionellt svarta eller mörka tatueringar på armar och ben, men mer färgrika kombinationer har också blivit vanligare med ett modernt och primitivt utseende.

Hitta tusentals tatuveringsdesign

För att hitta tusentals originella tatueringsdesign, bör du prova dessa tatuerings-design, där du kan hitta några av världens finaste och bästa tatueringar tatueringar..

Sajten är tyvärr inte gratis, men några dollar har ju trots allt de flesta råd till i detta sammanhang, eftersom en tatuering kommer att vara där hela ditt liv. Tattoo-sajten har pengarna-tillbaka-garanti för 8 veckor om du inte är nöjd.

Vill du sätta ett permanent märke på kroppen från en uprofesjonell design så vi kommer inte att stoppa dig, men du kommer att ångra senare. Vi skulle hellre rekommendera en prisbelönt design från världens bästa designers, hitta en bra tatuering här.

Tatueringar och smärta

Vi upplever alla smärtan lite annorlunda, eller närmare sagt: "Vi har alla en unik smärta-teskel. Med det som utgångspunkt är det svårt för oss att bestämma om tatuering kommer att smärta för dig.

Tatueringar och skräckhistorier

Du kanske har hört en del skräckhistorier om att få till tatuering. Det har till stor del sällan mycket att göra med verkligheten.

Ja, människor har besvimt det att tatuera sig. Och folk har börjat skrika / gråta, även längst ytterligheter (som vi visar i våra Video galleri).

Men oroa dig inte. Vid besvimt människor har när de är tatuering eller visa sådant hysteriskt beteende som nämns här har andra orsaker än vad det skulle kunna se ut. Det finns en rädsla för att tatuera sig som gör att människor svag eller börjar tjuta. Liten har att göra med smärta från att ta sig till tatuering.

Om vi ska vara rättvisa så det är inte nödvändigtvis stora annorlunda än en timme vid tandläkaren. Det kommer att göra lite av en smärta ibland, men om man är så fördomsfulla, det är nästan alltid bra (dvs du undvika dumma ut i tattoo-studio).

Tatueringar i känsliga områden

Det är inte mycket ont att tatuera sig. Vissa områden av kroppen är mer känsliga, och det finns definitivt områden där man måste stå ut med lite smärta. Detta är dock vår subjektiva uppfattning, och du bör inte titta på det på något annat sätt. Är vi att tatuera tungan, ögonlocket, eller vissa intima kroppsdelar, så skulle du förmodligen bli ganska så smärtsamt. Men annars är det därför inte särskilt ont.

I varje fall den tatuering är en tillfällig "smärta" (om alls kan omfattas av denna term, "smärta"). När du är klar, du är också klar med den största "smärta". Med andra ord: inte stort farligare än en timme vid tandläkaren.

Tänk på det sätt, att tatuerare är människor och människor är alla unika. Liksom för tandläkare, så det finns försiktiga tatuerare och tatuerare att bara köra på och behandla dig som en duk. Vårt tips: Använd ett par minuter på att lära känna din tatuerare innan du tatuerar dig.

Övertygade om att ni inte kan göra värre, särskilt?

Nu när ni vet lite mer om vad man ska tatuera sig, och att det faktiskt inte gör så ont att vissa människor vill det, och turen är redo att hitta din dröm-tatuering.

Hitta din tatuering! En tatuering är något du kommer att leva med, och helst för resten av ditt liv. Vi hjälper dig att hitta den tatuering du kan vara stolt över. Läsa också om:

  • Typer av tatueringar - Tatueringar kommer i alla typer av kategorier: Tribal, änglarna, drakar, teckensnitt motiv av djur och människor, etc. Här hittar du listan med de olika typerna av tatueringar.
  • Populära tatueringar -Vilka tatueringar är mest populära i dag? Svaret får du här.
  • Tattoo bilder -Hämta inspiration från kändisar som har berikat sig med tatueringar, och annat, från roliga tatueringar, extrema tatueringar och de bara så ful tatuering.
  • Databaser med tatueringar -Det finns databaser som inkluderar professionella och originella tatueringar. Det kostar lite, men inte mycket! För att komma åt dessa, men det är väl värt det - och med tanke på att en tatuering är något du bör ha för resten av ditt liv.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.