Spionera på allt din partner gör på datorn

Ta reda på hur du kan spionera på allt din partner gör på datorn: Använda en keylogger!

Spionera på allt din partner gör på datorn
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Otrohet

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

En keylogger loggar allt som görs på en dator. Om du installerar en keylogger kan du läsa alla meddelanden till din partner, kan du få tillgång till sitt lösenord, och se allt han skriver och läser och gör på en dator.

De flesta keyloggers har dock en allvarlig brist, och det är att de är lätta att upptäcka. Chansen är stor att din partner kommer att reagera om han / hon får reda på att du spionerar.

En lösning är att använda en keylogger som förblir 100% dold. För närvarande finns det bara en keylogger program som kan arbeta i stealth mode så att det är omöjligt att upptäcka:

Hur att spionera på din partner

Programmet I Am Big Brother är den billigaste keylogger program på marknaden, utan också den bästa. När du använder den, kan du spionera så mycket du vill utan att bli upptäckt.

Programmet körs i osynligt läge, vilket innebär att din partner aldrig kommer att få veta att du använder programmet för att spionera.

Du kan läsa alla meddelanden din partner läsa och skriva, du har tillgång till e-postkonto, och allt som händer på din dator.

I Am Big Brother ursprungligen är avsedd för föräldrar att övervaka sina barn och med tanke på hur tekniskt kunniga enskilda tonåringar att lämna ut sådana program fick extra betoning på att det skulle vara omöjligt att upptäcka att programmet var installerat på datorn.

Det enda sättet att aktivera programmet är när du anger ett hemligt lösenord som bara du känner till.

När du öppnar programmet får du en fullständig bild av allt som har gjorts på datorn, varje tangenttryckning loggas så att du kan se vad som har skrivits, inklusive alla lösenord och användarnamn. Webbplatser har besökts, får du också en fullständig bild av, och vilka länkar har klickat på, även om din partner har försökt att dölja detta genom att ta bort Internet historia - ingenting på datorn är hemlig längre när du har ett sådant program

Det bästa är att din partner aldrig kommer att få veta att du spionerar på honom / henne.

I vår moderna värld, är jag Big Brother är utan tvekan en av de mest effektiva fordon för att exponera otrohet.

Tips!

Ladda I Am Big Brother direkt från tillverkarens hemsida, där du får Biligsten.
hjälp avslöjar otrohet

Använd geniala metoder för att författaren Sara Paulus att exponera någon otrohet.

Om du misstänker att din make är otrogen mot dig, vet du hur frustrerande det kan vara att få veta sanningen.

Författare och expert på att upptäcka otrohet, Sarah Paul har hittat ett genialiskt sätt för hur man upptäcker en otrogen make. Dessa dagar kommer hon släppa en bok om dessa metoder, och du kan ladda ner en broschyr som förklarar allt på hennes hemsida:

Sara Pauls metod för att upptäcka otrohet

Mycket har sagts om Sara Paul, men en sak är säker: Om din partner är otrogen mot dig sanningen säkert kommer att lägga fram om du följer receptet i häftet.

Du kan köpa en kopia online (fullständigt tillbakadragande om du inte är nöjd!). Du kommer då att få broschyren och ytterligare programvara som gör det möjligt att avslöja om din partner är otrogen.

Software avslöjar otroligt partner

Den som köper Sara Pauls häfte får också en programvara som loggar allt som din partner gör på datorn. Du kan använda den för att logga din Internet-aktivitet och ta reda på exakt vad din partner gömmer sig från dig.

Det kommer också med ett häfte som ger dig några smarta tips på "spionage": Lär dig allt om att avslöja något som din partner försöker hålla dold för dig. Låt inte din partner lura dig.

Vad många gillar detta system är att det omfattar alla typer av relationer, inklusive makar, pojkvänner, och människor bara dejta. Häftet erbjuds på lättlästa engelska och även en grundläggande elev kommer att förstå.

Allt althvis avslöja att din partner är otrogen kan detta vara tillräckligt för ett verktyg för att få alla fakta. Låt inte någon hålla sanningen dold för dig, köpa e-boken och spionageprogram här och ta reda på vad din partner döljer för dig.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.