Otrohet Quiz

Tror du att din partner kan vara otrogen? Om så är fallet, ta det här testet för äktenskapsbrott.

Otrohet Quiz
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Otrohet

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Det är mer som en frågesport med slumpmässiga frågor att ställa dig om makar beteende och andra relaterade frågor. Du skulle bara svara på frågor som rör några av de saker otrogna makar visa. Detta är en liten försmak av vilken typ av frågor en otrogen make frågesport kan bestå av.

Vilka är de bästa tjänsterna på nätet för att avslöja otrohet?

Kommer din partner hem mycket sent på natten?

Om din make bara plötsligt börjat komma hem på sena timmar och vid slumpmässiga tidpunkter, kan detta vara ett tecken.

Har du bevis på att din make arbetar mycket övertid?

När en make är otrogen, kan de säga att de måste arbeta sent. Om deras lönecheck inte visar de så kallade övertidstimmar de sa att de arbetade, det är nog ett tecken på fusk.

Har din make intresserad intimitet?

Ibland när fusk inträffar, sjunker intimitet nivå. Naturligtvis vet du varför. De får det från någon annanstans. Naturligtvis är detta inte alltid fallet, men om du bara plötsligt börja märka intimitet dör, och det finns ingen logisk förklaring till varför detta skulle vara fallet.

Har din partner ändrat sin strategi nyligen?

Attitydförändring kan vara relaterad till de skyldiga eller att ha en ursäkt att lämna hemmet. De kommer att börja känna sig mer obekväm runt eller vill hitta en anledning att vara arg på dig. En plötslig attitydförändring kan säkert höja en röd flagga.

Det var bara några frågor du har att svara på en frågesport otrogen make. Om du svarar ja på två eller fler av dessa frågor, måste du ta ett steg för att avslöja sanningen, eftersom det är troligt att din partner kan vara otrogen mot dig. Det finns många mer djupgående frågor som kan hjälpa dig undersöka förhållande eller äktenskap och få ner till sanningen.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.