10 tecken på otrohet

Många lever som par gå omkring med en otäck känsla av att din partner är otrogen.

10 tecken på otrohet
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Otrohet

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Kanske inte så konstigt. Undersökningar visar att nästan 39% av alla män i Sverige har varit otrogen, och 48% av kvinnorna. Det är när du läser sådan statistik som du börjar inse att det finns en möjlighet att din make eller partner är otrogen mot dig.

Du börjar misstänka dem och leta efter anledningar till varför du har dessa tankar. Är det bara du är paranoid, eller finns det faktiskt en anledning till misstanke.

Är du otrogen eller har du en otrogen partner? Vi rekommenderar dessa tjänster:

Tecken på otrohet

Här är 10 tecken på en otrogen make så att du bättre kan förstå vad man ska leta efter och varför du behöver lära dig att fånga en otrogen make. Om du ser mer än tre av dessa tecken, kan det vara en chans som du bli lurad på.

1 Kommer hem till slumpvis tid och vid något annat tillfälle än vanligt, kanske sent på natten eller tidigt på morgonen.

2 Duschar ofta och mer än vanligt, särskilt efter att komma hem.

3 Ta bättre hand om utseendet, kanske han eller hon börjar att utöva eller äta hälsosammare.

4 Mystiska telefonsamtal. Vanligtvis när du inte känner igen vem det är och de letar efter när du svarar i telefonen.

5 Intressen förändring, något som du vet att de inte har något intresse av att ockupera dem, såsom vissa hobbies och musik.

6 Okänd Kreditkortsbetalningar, ökade kostnader för krediten eller inte så mycket pengar.

7 Massor av övertid, men inga bevis -. Lönen är fortfarande den samma som förut

8 Tomma samtalslistor, inga textmeddelanden (eftersom allt tas bort).

9 Ökad användning av datorn, ofta när du går till sängs när din partner är fortfarande sitter vid datorn. Stänger skärmen när du kommer in, och försök att dölja aktiviteter på din dator.

10 Vill tvätta dina kläder själv, tvätta underkläder själv.

Det är bara 10 tecken på otrohet... och även kan finnas vissa legitima skäl för detta. Det finns tusentals andra tecken som också kan utsätta otrohet.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.