Avslöja otrohet

Det är lätt att upptäcka otrohet - om du vet vad du ska leta efter

Avslöja otrohet
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Otrohet

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Vi har tidigare skrivit om I Am Big Brother här är ett utmärkt program för att avslöja allt som din partner gör på vilken dator som helst. Du kan peta på din partners privata e-post, ta reda på vilka webbplatser han / hon besöker, och mycket mer.

Om du inte redan har laddat ner programmet, bör du göra det först, och installera det på en dator din partner använder (t.ex. en bärbar dator eller en stationär dator hemma).

Andra sätt att exponera otrohet

På websidan Hur man avslöja en otrogen partner hittar du revolutionerande tekniker för att upptäcka otrohet.

Det är ofta lätt att upptäcka fusk om du vet vad du ska leta efter. Men i verkligheten, så det är svårt att veta exakt vilka tecken kan avslöja sanningen.

Lita på din intuition. Om du tror att det finns skäl att misstänka, eller om du har en dålig känsla, så du måste göra ditt bästa för att hitta sanningen. Det är svårt att leva i en relation spänning.

På webbplatsen kan du köpa en lista över hemliga psykologiska tester som garanterar att du kommer att kunna avslöja otrohet, och få ett spyware program som kan ta reda på allt som din partner gör på en dator.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.