Hur döljar man otrohet?

Du har varit otrogen och du vill dölja det från din partner. Vad gör du?

Hur döljar man otrohet?
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Otrohet

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Det första du bör göra är att fundera på om du verkligen vill dölja det faktum att du har varit otrogen. Ibland kan det vara bäst att säga sanningen.

Varför prata om otrohet: Sanningen kommer alltid för en dag, det är något som kallas, och om saken avslöjas, förr eller senare, kanske du vill berätta sanningen själv, snarare än att ett bedrägeri avslöjas.

Ändå är det nog liten chans att du kommer att upptäckas om du har varit försiktig nog.

Varför dölja otrohet: Det är riskabelt att säga sanningen när det handlar äktenskapsbrott. Det finns alltid en chans att din partner kommer att lämna dig för upptäckten, och det händer ofta. Om du vill att relationen ska fungera, kan du inte berätta sanningen ändå.

Hur att hålla otrohet dolda

Det finns så många sätt att avslöja otrohet. Som du kanske har läst på andra ställen på denna webbplats, har vi skrivit om hur din partner kan avslöja allt du gör på din dator.

Utan att veta det, så kan din partner har installerat programvara som gör det möjligt att se allt du gör. Ingenting på datorn är hemligheten längre med sådan programvara, och det är omöjligt för dig att upptäcka om det är installerat, bara din partner kanske vet.

Windows lagrar historien om vad du gör på din dator. De som tror att det hjälper att bara klicka på "Ta bort privata data" eller ta bort Internet historia är naiv.

Vill du dölja alla spår?

Sunt förnuft och försiktighet är inte alltid tillräckligt för att dölja otrohet.

Om du använder en dator, och kommer att vara på den säkra sidan vill du använda softwareför att skydda dig mot alla typ av övervakning och spioneri, antingen från din partner eller från andra.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.