Keylogger till Windows, iPhone + +

En keylogger gör det möjligt att veta allt du gör på en dator. De är lätta att installera, eftersom vem som helst kan spionera på dig. Lära dig hur man spionerar med en keylogger.

Keylogger för Windows
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Data och internet

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Keylogger: En keylogger gör det möjligt att logga allt som händer på en dator. Keyloggers används ofta för att övervaka andra i hushållet. Till exempel, för många föräldrar keyloggers ta reda på vad dina barn gör på datorn. Keyloggers har under de senaste åren också använts i många andra kreativa sätt, till exempel att exponera otrohet.

Hur man installerar en keylogger

Om du använder det program som vi har rekommenderat, är det lätt att installera, och det är helt säkert. Du kommer säkert inte att upptäckas, eftersom installationen är dolt.

En keylogger kan installeras på en dator, och det finns även tekniker för att installera keyloggers på andra datorer som du själv inte är direkt anslutna. Historia, historia och skärmdumpar av datorn skickas över till ditt e-postkonto eller mobil och du har full kontroll över vad andra gör på din dator.

Technology har kommit långt övervakning. Det finns juridiska begränsningar och etiska faktorer som du bör tänka på att använda en keylogger. Många misstänker att din partner är otrogen med en keylogger för att bekräfta eller vederlägga otrohet.

Din partner kommer inte att upptäcka att en keylogger är aktiv på sin maskin, och det är så dold att även dataexperter kommer att finna det.

Är det någon spionerar på dig eller din dator?

Det är inte så kul att bli spionerade på sig själv. Men det finns några enkla åtgärder du kan vidta för att skydda sig själv.

Windows operativsystem har ett register över alla program du öppnar och stänger? Populära webbläsare som Internet Explorer och Firefox lagrar information om varje webbplats du går till på webben.

Även om du inte har ett övervakningsprogram installerat är det lätt att ta reda på vad du har gjort på den dator du använder just nu.

Din integritet är inte säkert, och allt du gör på en dator kan läcka ut till andra människor utan ditt medgivande.

Winclear ta bort känsliga data säkert te, och programmet är lätt att använda. Det kommer att strimla dina känsliga data flera gånger, så att Windows Recovery gör det omöjligt att ta reda på vad du har gjort till din dator. Det kommer att rensa alla spår kvar på datorn och Internet så att ingen kan se var du har varit.

Om du köper Winclear få gratis teknisk support sju dagar i veckan. Du har också den extra säkerheten av en 8 veckors pengarna-tillbaka-garanti.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.