Bästa webbhotell

Att välja ett webbhotell (hosting tjänst) för din webbplats eller blog är inte en lätt uppgift, men vi kommer att hjälpa dig här.

Bästa webbhotell

Bluehost har bra priser, bra support, och viktigast av allt: de är stabila servrar med den bästa upptid (hemsida kommer i praktiken alltid vara tillgängliga).

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Data och internet

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Det finns tusentals webbhotell att välja mellan, och många är nästan identiska. Vad som är viktigt beror på dina behov. Vissa kan känna att funktionaliteten hos nätet är det viktigaste, andra betonar pris eller stöd.

Vi har erfarenhet av ett stort antal webbhotell, naturligtvis är det omöjligt att testa alla, men vi har provat många - och på denna grund har vi nått en bana som höga poäng på sin höjd, oavsett om det är priset, funktionalitet, upptid, etc.

Här har vi valt ut våra favoriter bland de tusentals webbhotell:

En web host som alla kan använda?

Finns det någon webbhotell lämplig för alla ändamål? Knappast, men Bluehost är mycket nära den beskrivningen.

Stora företag som Google använder sina egna tjänster uppenbarligen av en annan kaliber, men för alla oss dödliga som inte vill betala mer än nödvändigt för ett webbhotell är Bluehost ett mycket bra val.

Bluehost har varit en viktig del av webbhotell marknaden sedan 1996 och har blivit en av de ledande webbhotell internationellt. Bluehost mer än 370.000 webbplatser! Detta är en stor och pålitlig aktör med 99,9% upp garantin.

De är experter på att leverera kvalitet till ett lågt pris på alla sina hosting-tjänster. Deras många funktioner som normalt finns i större och dyrare webbhotell företag är också här. Deras tekniska support rankas bland de högsta i branschen.

Vi tror att Bluehost är ett första för nybörjare såväl som avancerade användare som söker kostnadseffektiva lösningar för sina webbplatser.

Bluehost har bra priser, bra support, och viktigast av allt: de är stabila servrar med den bästa upptid (hemsida kommer i praktiken alltid vara tillgängliga).

Om du inte vill spendera mycket tid med tanke på din värd du väljer rekommenderar vi Bluehost, de marknadsledande inom de flesta områden, och deras priser är oslagbara när det gäller de tjänster de tillhandahåller.

Varför Bluehost?

De är billiga, marknadsledande inom tillgänglighet, och du kan lägga obegränsat domäner till webben gratis. Av de tusentals webbhotell tillgängliga har Bluehost blivit en av de mest populära företag runt.

Detta var den lilla idealistiska företaget som få började använda (vi har varit med nästan från början!) Och deras värderingar som är att behandla kunder på ett personligt och samvetsgranna sätt, fortsatte de vidare.

Det är inte konstigt att vi älskar Bluehost. De levererar vad de lovar, och om kunderna skulle stöta på problem, de är snabba att hjälpa antingen via e-post eller chatt (IP-telefoner också för dem som vill det).

Det bästa med Bluehost är... hela paketet, servrar är snabba trots priset (som är en av de mest prisvärda på marknaden och vrid svensk webb långt stövlar!). Stödet är bra och de har sina egna Web Builder som du kan använda för att skapa webbplatser mycket lätt, eller med bara några klick att upprätta forum, nyhetssidor, etc. (de använder något som kallas fantastico vilket gör detta till en kick).

Gå till Bluehost

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.