Graviditet och hemorrojder

Om du är gravid kommer ofta fram hemorrojder.

Graviditet och hemorrojder
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Hemorrojder

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Gravida kvinnor kommer i många fall vara både interna och externa hemorrojder. Hemorrojder uppstår vanligtvis samtidigt med graviditet och förlossning.

Tidigare var det ofta inte övervägt detta, och kvinnor har ofta utvecklat besvärande hemorrojder. Problemet är pinsamt att prata om, kanske särskilt för flickor, så det kan vara en bra anledning till varför du inte hör så mycket om detta.

Behandling av hemorrojder under graviditeten och efter förlossningen

Behandling av hemorrojder innebär ofta receptbelagda produkter, och detta kan vara farligt för gravida kvinnor och ammande mödrar. Lyckligtvis finns det säkrare alternativ.

Hemorrojder under graviditeten kan uppstå "ur det blå" och de kommer inte att försvinna snart. De kan störa dig under graviditeten, efter förlossningen, och under flera år, så det kommer att ta frågan på allvar så tidigt som möjligt.

Läs vidare, och du kommer snart lära sig om en alternativ behandling för hemorrojder för kvinnor under graviditeten och efter förlossningen.

Hemorrojder kan förstöra den lyckligaste tiden i ditt liv

förlossningen är tänkt att vara den lyckligaste tiden i ditt liv. Du kommer att fokusera på att ge vård och knyta band med den lilla, och kanske till och med få en ännu närmare relation med din partner.

Om du lider av hemorrojder, kan allt detta vara mycket svårare. Småbarn Föräldrar har gott om utmaningar och när sådana störningar är i toppen kan innebära minskad livskvalitet för dig och din närmaste.

Varför inte göra något åt ​​situationen om du har hemorrojder? Även om det inte stör dig idag, kan det utvecklas och bli ett allvarligt problem för dig. Sveda, klåda, irritation, extrem smärta som ofta förknippas med hemorrojder som har tillåtits att utvecklas.

Varning: Problem växer större

nu har du chansen att göra något åt ​​detta - innan det blir riktigt illa. Det är när du kan bestämma att du kommer att ha en glad tid med din familj under de kommande månaderna och åren. Mödrar som har hemorrojder vet att det bästa hade varit att vara säker än ledsen.

Frågor som du väljer att göra ingenting, växer bara större -. dina hemorrojder kommer att växa större, så det är bäst att göra något nu, istället för att vänta på problemet att bli ännu värre

Det finns metoder som kan hjälpa dig, men låt oss först titta på varför kvinnor får hemorrojder när de är gravida eller efter förlossningen.

Varför gravida kvinnor och mödrar får hemorrojder

Under graviditeten kvinnor har en tendens till förstoppning, vilket kan orsaka hemorrojder. Även om du inte uppleva detta, det finns också många andra faktorer som kan utlösa problemet.

Högre nivåer av ett hormon som kallas progesteron sker i kroppen av en kvinna som är gravid. Detta hormon gör blodkärlen mer avslappnad och har en effekt på blodkärlen i ändtarmen. Den avslappnade vener orsakar blodkärlen kan svälla och du vanligtvis slutar med små eller stora hemorrojder.

tryck i bäckenet och livmodern expanderar gör det ännu mer troligt att kvinnor får hemorrojder när de är gravida eller efter förlossningen.

Vad kvinnor bör göra under graviditeten och efter förlossningen

Börja med att hålla anus och omgivande området rent hela tiden. Om du redan har hemorrojder du inte använda doftande toalettpapper att rengöra och torka försiktigt för att undvika irritation. Is förpackningar kan minska svullnad och lindra smärta. Detta kommer också att bidra till att stoppa blödningen, så det kommer att läka snabbare.

Information är nyckeln till att lösa eventuella problem, och hemorrojder är inget undantag.

En naturlig och säker botemedel mot hemorrojder som har visat sig vara mycket effektiv för gravida kvinnor och nyblivna mödrar är H Miracle. Vi rekommenderas denna sajten om du vill bli av med dina hemorrojdproblem.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.