Hur att ta bort finnar

Här är några botemedel mot finnar (akne) som har arbetat i vissa fall.

Hur att ta bort finnar
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Akne

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Anledningen till att åtgärden är oftast "fungerar" är att det finns andra faktorer som ligger bakom som träder i kraft.

Läs om AcneNoMore - Det bästa och snabbaste sättet att bli av med finnar

Till exempel är en finne på väg att försvinna av sig själv kommer förmodligen att försvinna lika snabbt - men inte fortare. Om man använder krämen eller vaniljsås äpple ättika på finnar

Denna artikel är mer som en varning för att åtgärda än som en uppmuntran att använda dessa tips. Ofta så papperslösa råd att ha motsatt effekt och kan orsaka fula ärr, fler finnar och eskalerande hudåkomma.

Flesta botemedel mot akne fungerar inte

...och många kan faktiskt göra saken värre. Här är några:

Jäst mot akne: Blanda 25 g jäst och 2 msk varmt vatten och låt stå 10 minuter. Sedan gnugga det på det område där acne och finnar försvinner, enligt skrock. Sanningen är annorlunda, eftersom denna blandning kan faktiskt torka ut huden och skapar en grogrund för ännu fler finnar.

Ost och mjölk orsakar akne: En annan åtgärd är att undvika ost och mjölk, kommer det att bidra till att utveckla akne. Detta är också en myt som akne och kost har lite anslutning. Den enda förbindelsen har vi sett en effekt av mellan socker och akne, men detta är inte dokumenterat vetenskapligt. Vissa rapporterar att choklad och godis kan orsaka akne, men det är inte sant, kommer finnar kommer eller försvinna oavsett vad du äter. Diet har lite att säga, men det är inte en viktig faktor.

Potatis Enligt åtgärda fungerar eftersom det torkar ut huden, men i verkligheten kan det betyda att man får fula ärr, narig hud och fler finnar.

Tandkräm är också en vanlig åtgärd för finnar. Många har fått fula ärr av denna metod, och det är kanske det värsta av alla skrock.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.