Sanningen om akne

Har ni akne? Detta är brutal läsning, men det kan göra dig gott att läsa det ändå.

Sanningen om akne
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Akne

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Alla får en finne då och då. Vissa har många. Akne är inte armageddon! Titta på positiva: Du bor i ett rikt land, få gratis utbildning, och du lever bra, med eller utan akne... eller?

Hört sådana uppmuntrande ord förut?

Den brutala sanningen

Den brutala sanningen är en bra bit bort från den verklighet som uppmuntrande själar har försökt förmedla.

Las också: Hur att behandla akne

Finnar är fula och motbjudande, och det är inte bara du, det verkar. Har du akne på bröst, rygg eller ansikte så se människor olika på dig, du är inte bland de mest attraktiva. Nasty, vissa kan säga.

Finnar inte alltid försvinner av sig själv. De är där. Under tio år. Tjugo år. Och för vissa:. Hela livet

Tiden läker alla sår, säger de att försöka skapa, muntra upp. Finnar är i detta fall ett undantag: Permanenta ärr och en minskad själv när du är fortfarande ung göra något med dig för resten av livet.

Acne är inte bara en uskydlig hudsjukdom. I och för sig är det inte dödlig, men orsakar problem som akne kan vara mycket allvarliga.

Livet är inte lätt, och det hjälper inte med uppmuntrande ord när du vet den brutala sanningen.

En läkare kan kanske hjälpa dig...

Du behöver prata med en läkare om dina problem, men förvänta dig inte en snabb och effektiv lösning.

... eller inte:

läkarna hade den perfekta lösningen, skulle det inte ha varit någon som hade akne problem i årtionden, eller hur?

Problemet är att ingen vet exakt varför du får akne. Det är vanligast i puberteten och därför många tror att det kan ha att göra med hormoner, men ingen har någon exakt förklaring.

Lösning på akne-problemet

brutala sanningen är att det inte finns någon lösning på problemet. Du kan prova alla möjliga finne krämer på recept eller hudvård, men många kommer inte att bli av med problemet så lätt.

Det är omöjligt att försöka alla kurser, rådgivning och förslag till behandling, det finns flera att välja på än du har tid att prova. Vissa typer av behandling av akne kan också vara skadligt också.

bästa råd kan vara att ta reda på vad som fungerat för andra och försöka att du tror kommer att fungera.

Tidigare har vi skrivit om olika alternativa behandlingar som har varit framgångsrika för många människor. Acne No More är en av många alternativa behandlingar som har fungerat för många med allvarliga hudproblem.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.