Outsourcing: Nästan gratis pengar!

Jag kan inte förstå att inte fler människor i Sverige gör outsourcing. Möjligheterna är många, och det är lika bra som gratis pengar. Varför inte låta andra göra ett jobb som genererar intäkter för dig?

Outsourcing: Nästan gratis pengar!
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Arbetslös

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Gratis pengar?

Outsourcing är lysande! Jag använder tjänsten Freelancer till outsourcing, en fantastisk stor plats för detta ändamål.

Har du en bra idé kan du mycket enkelt börja tjäna pengar på andras arbete. Med några smarta outsourcing har stadig inkomst, även utan att göra något!

Outsourcing är att tilldela uppgifter till andra som inte är anslutna till dig eller ditt företag.

Inom IT och datorn outsourcing är mycket vanligt. Varför anlita sina egna i Sverige när du kan köpa mycket billigare arbetskraft i Indien eller USA?

Freelancer tjänst ni alla kommer att delta i outsourcing. Här bifogas arbetstagare och arbetsgivare tillsammans. Både individer och företag finns här, på båda sidor av staketet, så tjänsten kan användas av alla.

Virtuella arbetare är ett begrepp som har införts nyligen. Du är inte en fysisk team som arbetar runt omkring dig, men du köper arbetskraft från annat håll, ofta långt utanför dess gränser.

Även jag har vid ett flertal tillfällen använde mig för att köpa billig arbetskraft i Indien, Filippinerna, USA, Brasilien och andra länder. För mig är det onaturligt att inte engagera sig i outsourcing:

Om jag antar att ett projekt kommer att vara lönsamt, kör jag på. Det finns bara tillräckligt en möjlighet att tjäna pengar. Det finns ingen anledning för mig att bara låta en sådan möjlighet förbi.

Jag är inte den mest datorkunnig person och kan ingenting om programmering. Ändå har jag tjänat lite pengar genom att tillverka och sälja programvara, bland annat. Så länge du kan förklara vad ett datorprogram att göra - det vill säga vilka funktioner du vill - du kan lägga programmering jobbet.

Försäljningen kan också automatiseras genom att till exempel, erbjuder provisioner till säljare (även dessa kan vara virtuella arbetstagare Freelancer om du vill) - eller så kan du hitta en annan idé.

Jag tar detta som inte ett enda öre på marknadsföring i vissa program som jag har skrivit på AppStore. På AppStore sätter en jämn takt app. Jag får 70% av försäljningen och betalningar görs varje månad, och det kostar ingenting att få programmen förblir här.

När du kan köpa billiga utveckling och support, samt kostnader för försäljning och eliminerade marknadsföring, då behöver du bara en bra idé för att tjäna pengar. Detta är nästan gratis pengar om du frågar mig!

Min personliga erfarenhet av outsourcing

Jag har använt outsourcing som nämns vid flera tillfällen. Områdena är så många, och nästan alla områden av de stora fördelarna med att använda outsourcing i Sverige, eftersom arbetskraften är så mycket billigare utomlands.

Jag hade en sådan idé av en serie speciella tillämpningar för PC. Dessa program hade några mycket grundläggande funktioner och var avsedd för en ganska begränsad marknad.

Jag kontaktade några företag i kundgruppen för att beräkna en lägsta uppskattning. Min måttlig uppskattning visade att jag skulle tjäna minst 200.000 dollar på dessa program.

Utveckling kostnaden var 17.000 - detta fann jag genom att lägga till projektet anbud på Freelancer., är detta den största fördelen med outsourcing virtuella tjänster - dvs som programmering och allt annat dator relaterat. Ni experter inom sina områden här.

Med en potentiell inkomst på minst 200.000 dollar, och en utveckling kostnad av endast 17.000, är det självklart att det är för bra för att inte göra någonting. Vid Freelancer hittade jag några säljare som säljer programvara för mig på uppdrag, och jag får löpande inkomster från detta.

Jag har därför tjänat pengar för att låta andra skapa program för mig, och jag har hittat säljare som gör jobbet på marknaden. Nedre raden: Jag tjänar pengar gör ingenting! Allt du behöver är en idé, kan resten lösas genom outsourcing. Så detta är ett sätt att tjäna pengar genom outsourcing?

Jag försökte mig också på outsourcing på apps marknaden, som hittills har varit en lönsam och spännande experiment och som jag kan rekommendera andra.

Gratis pengar: Allt du behöver är en idé!

Om du har en bra idé och några affärsmannaskap, jag tror du kommer att kunna tjäna stora pengar med hjälp Freelancer. Här kan du se vad folk har gjort ett bra jobb i det förflutna, och det är lätt att hitta ärliga och samvetsgranna människor om du tar dig tid att läsa recensioner på Freelancer. Billig arbetskraft från de mycket begåvade människor, vad mer kan man förvänta sig?

Det finns ingen stor konst att tjäna pengar på outsourcing om du är lite kreativ. Utveckling (och eventuellt stöd), andra tar hand om via outsourcing. Ny du kan göra själv för att tjäna 100% av vinsten, eller betala provisioner till säljare så att du inte behöver göra något själv - eller ännu bättre, sätta dig produkten i databaser där kunderna kan hitta den och köpa den själv (AppStore Apple är ett sådant exempel, jag har redan försökt, och har inte spenderat ett enda öre på marknadsföring).

När du kommer till Freelancer, har du två val:

  • "Arbetsgivare och företagare" (Employer) är valet för dig som vill köpa arbetskraft. Om du till exempel vill tillåta andra att skapa datorprogram eller program för dig, eller hjälpa dig med något annat, det är det alternativ du ska använda.
  • "Arbetare" (Worker) är valet för dig som vill erbjuda sina kunskaper och arbetskraft. Andra som använder Freelancer kan sedan köpa tjänster från dem.

Hitta en virtuell Freelancer som fungerar för dig, allt du behöver information finns på hemsidan till Freelancer.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.