Utveckla apps program och tjäna pengar

Ansökningar om iPhone, iPad, Android-telefoner och andra smarta telefoner tog redan från för några år sedan. Sedan dess många individer blir mycket rika apps.

Utveckla apps program

Outsourcing av apps projekt: Du behöver inte programmeringskunskaper för att skapa och lansera en app på internet. Har du en idé för en app kan du enkelt köpa billig arbetskraft från Freelancer.

Hur man tjänar pengar på apps: Många vill tjäna pengar på apps och fler européer har redan blivit miljonärer apps försäljning. En bra och praktisk guide på engelska visar hur du tjänar pengar på apps.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Arbetslös

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Det är enklare än du tror att utveckla apps och program till mobiltelefoner, allt du behöver är en bra idé, och så kan outsourcing göra resten.

Du behöver inte vara en guru i programmering för att lyckas i den apps marknaden. Vi har sett exempel på super-enkla tillämpningar som gör lite annat än att spela lite farting ljud.

Fart ansökningar nådde märkligt nog till toppen av Apples AppStore i början när marknaden bom på den mest - detta var förmodligen runt 2009. En kille tjänar miljontals sådan ansökan och erforderlig kunskap som krävs för att skapa ett sådant program, det tar nästan en dag att lära sig.

Outsourcing

Har du en bra idé till apps? Låt andra utveckla programmet!

Även om du inte har någon programmering kunskap, kan du lyckas i apps marknaden. Det enklaste sättet är förmodligen att lägga ut jobbet - det vill säga låta andra producerar programmet för dig. De kan ordna allt för dig, även ladda upp till AppStore om du vill.

Konvertera programmet till de olika plattformarna finns också, så att du kan starta programmet på många olika marknader. Om du har ett program som säljer lite redan, varför inte konvertera den till vara kompatibel med flera typer av telefoner? AppStore är förmodligen den största, men långt ifrån den enda leverantören av ansökningar.

Den största och den bästa platsen på Internet för outsourcing Freelancer (står för Virtual arbetare). Vi rekommenderar Freelancer mycket om du vill ha hjälp till att programmera egna apps program. Allt du behöver är ett konkret idé och vara noggrann specifikation (dvs. hur appen ska fungera).

Även om du har kunskaper i programmering, är det inte ekonomiskt att utveckla sina egna program. Billig arbetskraft innebär utomlands att det kanske inte är värt att spendera flera veckor av din egen tid på något som du kan bara betala andra att göra.

Bli miljonär på att utveckla apps program

Idag finns det många svenskar som tjänar över en miljon dollar per år på sina program, en av de mest framgångsrika är Wordfeud görs av en svensk privatperson och han tjänar mer än 65.000 kronor om dagen på apps. Svenska apps miljonärer kommer att bli en hel del i framtiden.

Apps marknaden handel i hela tjäna pengar - och för detta ändamål skulle jag rekommendera denna sidan om hur du utvecklar apps. Här får du alla tips och tricks om hur man knacka på marknaden för mest pengar genom att lansera program som kostar lite att utveckla och sälja som smör i solsken. Om du vill tjäna pengar på apps denna guide är ett måste! Oavsett om du vill skapa appar för iPhone, är Android eller Windows OS ett bra ställe att börja. Du behöver inte ens behöver för att göra pengar på apps, och denna guide visar dig hur.

Det är ganska lätt att skapa en app, och du kan som nämnts ovan gör det även om du inte har kunskaper i programmering. Det finns fortfarande några saker du behöver för att bekanta sig innan de kan starta ett program för smarta telefoner och tabletter som lagstiftning och beskattning, markedsføringsstretegier och prisstrategi.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.