Trading via mobiltelefon

Visste du att du kan både tjäna pengar och bli rik genom din mobiltelefon? Prova handel på din mobil och se hur enkelt och effektivt det är.

Trading via mobiltelefon
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Trading

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Idag finns program som gör det enkelt att handla via mobil eller tablett, som via en PC och Mac.

Vi rekommenderar att du använder en mobil handelsplattform:

eToro - prova social trading på mobiltelefon (gratis demo här)

* All handel innebär risk. Betygsätt endast kapital som du kan tolerera förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Detta innehåll är endast för träningsändamål och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Kryptiska valutor kan fluktuera betydligt i värde och är därför inte tillämpliga på alla investerare. Handel i kryptografiska valutor omfattas inte av någon EU-förordning.

Allt du behöver för att handla forex, valutor och råvaror, en vanlig mobiltelefon. Med denna kan du ladda ner ett program för mobil handel. För att handel via mobiltelefon ska fungera måste du naturligtvis också vara ansluten till Internet via mobiltelefonen, något som de flesta telefoner idag.

Få världens största investering nätverk i fickan:

Registrera dig övan så att du kan ladda ner din mobile trader gratis.

Det huvudsakliga syftet med alla mobile traders är först och främst att ge dig tillgång till trading nätet där du befinner dig. Oavsett om du är i kabinen, i bergen, på stranden, i sängen, i båten, i trädgården, på jobbet, på semestern - eller var som helst du måste flytta. Gör din egen analys eller titta på och kopiera vad dina utvalda handlare är - de tjänar pengar som du tjänar pengar!

Kopiera andra handlare, och tjäna pengar

Med en social trading application och mobile trader kan du ändra och ändra din handlare-baserade portfölj via mobilen. Om du ser en näringsidkare som du vill lägga till i din portfolio näringsidkare, kan du göra omedelbart.

Välj handlare med realtidsinformation och ranking - och allt du behöver göra för att få veta mer om en näringsidkare är att trycka på näringsidkarens användarnamn. Klicka på "Kopiera" om du gillar portföljen och avkastningen näringsidkaren har haft hittills.

Kom ihåg att ange hur mycket pengar att fördela för att kopiera en viss näringsidkare. Ditt konto kommer omedelbart uppdateras med den nya portföljen.
Hur man startar handel via mobilen?

Är du kund hos ett socialt investeringsnätverk?

  • Om du redan är kund kan du logga in nu och ladda ner din mobile trader gratis.
  • Om du inte är kund, gå till länken över och skapa ett gratis kundkonto. Efter registreringen kan du sätta in pengar på ditt handel konto och ladda ner gratis mobil handlare.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.