Valutamäklare recension

Om du vill handla med en vanlutamäklare på nätet är det viktigt att välja rätt. Hitta en mäklare för dem som vill lyckas med valutahandel på nätet.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Valutahandel

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

En nätmäklare är en plattform för trading och valutahandel, och måste vara enkel att använda för "vanliga folk" (FX är ofte reserverad för banker och de med särintressen i trading).

Rekommenderad nätmäklare i Sverige

eToro är världens ledande sociala investeringsnätverk och används av miljontals handlare över hela världen. Handla aktier utan provisioner, CFD, valutor, kryptokurser, ETF och mer. Kopiera andra, eller kopiera dig själv och tjäna en extra inkomst: Handel med bitcoin och cryptocurrency, valutor, aktier och index, råvaror, optioner.

Läs mer om eToro eller prova gratis demo.

Nätmäklare tips

Många valuta mäklare äger en propertiær programvara, och de var de första i världen att ge utländsk valuta utan krav på att behöva ladda ner ett program först. Allt du behöver göra är att registrera dig som kund via Internet och du kan börja valutahandel direkt utan att öppna ett fönster eller ett annat program.

Registreringen med nätmäklare är mycket enkelt. Du kan registrera dig på nätmäklare, och det kan vara klokt att sätta in ett lämpligt stor mängd första registreringen, men använd endast när din handel kapital (dvs. pengar du kan avvara för sådana ändamål).

Men ett första uttag att du talar med via telefon och identifiera dig med dina inloggningsuppgifter. Detta förfarande krävs och standard i de flesta valutatransaktioner tjänster på Internet, och är en extra säkerhetsåtgärd, som syftar till att hindra tredje man använder tjänsten för att tvätta pengar. Du kan ta ut de pengar du tjänar på ditt bankkonto till kreditkort / VISA / Master Card eller ett PayPal-konto.

Det tar bara ett par klick för att utföra en utländsk valuta. Du kan, om så önskas, få vägledning av en personlig account manager som visar dig hur du utför en transaktion via plattformen. Stödet är annars begränsade tider via chatt, telefon, e-post, om du har några frågor.

Viktigt när du öppnar konto

När du först öppnar ett konto behöver du att definiera vilken typ av konto du vill använda.

All handel som du har aktiva på marknaden, kan du enkelt justera. Du har full kontroll över dina aktiva affärer och underteckna för äldre är (när du blir kund, se "min position").

Med en förståelse för Forex marknaden och den vägledning och anställda kan faktiskt lätt att använda sina handelssystem. Alla verktyg du behöver för att delta i valutahandel där, och baserat på våra undersökningar, är detta en solid spelare bland de bästa valuta mäklare.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.