Erfarenheter med social trading

Vi ville se vad andra kunder tycker om social trading, och har därför en sökning runt på internet.

Erfarenheter med social trading

eToro är världens ledande sociala investeringsnätverk och används av miljontals handlare över hela världen. Handla aktier utan provisioner, CFD:er, valutor, kryptokurser, ETF:er och mer. Gratis demo. Kopiera andra, eller kopiera dig själv och tjäna en extra inkomst: Handel med bitcoin och cryptocurrency, valutor, aktier och index, råvaror, optioner.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Valutahandel

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Några av lärdomarna från social trading nedan är originala, andra är översatta från engelska eller tyska:

Social trading är bra för nybörjare:

Många kommentarer från kunder på internet som pekar i den riktning som nybörjare är nöjda med social trading:

"Social trading är bra. Lätt att förstå och lätt att starta med för nybörjare"

"När det gäller social trading så det är mycket bra och lätt att förstå för nybörjare. Andra tjänster som inte är så enkelt som detta. Platform är lite långsam, men det kan också bero på att hastigheten på bredband till gruvan. Det tar lite tid innan en affär är stängd, och du kan förlora lite vinst eller tjäna lite extra. Bra service förutom att det tar tid att stänga affärer, men sa att det kan vara min bredbandshastighet som gör susen. "

Folk tjänar pengar på social trading?

Det finns alltför många människor skryter om hur mycket pengar de tjänar från social trading, här är en kommentar från Internet:

"Jag har ett överskott på 15.000 $ på handeln med social trading de sista fyra månaderna. Mina kunskaper var noll när jag började, men har lärt mig mycket på vägen. Jag ser nu att valutahandel kräver praktisk erfarenhet innan de kan vara bra!"

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.