Svettas du för mycket?

Om du svettas för mycket, bör du hitta en effektiv behandling, här ärnågra råd.

Svettas för mycket?
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Svettning

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Vissa svett för mycket och andra för lite svettning. Du gillar svettmycket kan vara tacksamma att det är tvärtom, och att dusvettas för liten.

För små svett: att svettas är naturligt. Om du inte svettasnog så att kroppen är ur balans, och det fungerar inte som det ska. dettadysfunktion av svettning brist har många namn, men mest känd somanhydrosis. Det är också känt av flera andra namn, inklusiveadiaphoresis, ischidrosis, hypohidrosiso, oligidria, oligohidrosis ochsvettning brist. Det kan leda till överhettning och död.

Överdriven svettning De som svettas för mycket kommer förmodligen inte riskeradö av det, och ska det vara så att du förlorar mer vätska änNormalt är det fyller bara i lite extra. Det är inte hur mycket dudricka som bestämmer hur mycket du svettas, så att inte försöka uttorkningen del av en behandling för överdriven svettning.

Det är möjligt att behandla problem med överdriven svettning, men det kanvara svårt att hitta ett botemedel som fungerar. Ett botemedel är kända för att tatorka svett problem är Sluta svettning och börja leva.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.