Valokuvaus verkossa myytävänä = lisää rahaa

Kuten luovia haasteita? Onko sinulla valokuvauksen harrastus? Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa Internetissä? Miten myydä kuvia verkossa.

Valokuvaus verkossa myytävänä
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Kuinka tehdä rahaa myymällä kuvia verkossa...

Sillä te joilla ei ole tietoa ja rahaa kehittää ja markkinoida omia kuva-kaupankäynti on yksinkertaisempaa ja halvempaa vaihtoehtoa:

Aloita lukemalla tämän oppaan tehdä rahaa valokuvan näkyvän. Voit ansaita rahaa allekirjoittamalla kuten valokuvaaja ja lähettää kuvia satoja sivustoja Internetissä.

Kuvitteellinen esimerkki mitä voit ansaita käyttämällä runsaasti tarpeeksi perustettu valokuvauspalvelut:

Sinulla on 5000 kuvia, ja siten saat hyväksytty 1000 kuvaa saada lähetetty 100 vakiintuneet valokuvauspalvelut. Myyt 10 kuvaa viikossa kutakin näistä palveluista, joiden komissio on 1 dollari per kuva. Sitten on 1000 dollaria voittoa viikossa tai 52.000 dollari vuodessa (312000 euroa).

On olemassa monia mahdollisia lähteitä yksi valokuvaaja, harrastus valokuvaaja, tai haluat vain uusi tapa tehdä rahaa käyttämällä hänen kamera.

On jo hyvä opas siitä, miten voit tehdä rahaa valokuvaus kuvia ja myy niitä verkossa, ja siksi ei kirjoita lisää tästä täällä, mutta sen sijaan viitata sivustoon, jossa on kaikki tiedot mitä tarvitset tästä.

Tehdä rahaa valokuvaus

Annukka kirjoittaa meille hänen valokuvauksen harrastus. Hänen kokoelma valokuvia hänellä on yli 15000 amatööri kuvia. Nyt hän on alkanut tehdä rahaa myymällä valokuvia verkossa:

Olen aina halunnut ottaa kuvia. Viime aikoina on tullut enemmän kuin harrastus, nyt olen ansaita rahaa myynnistä kuvista. Toivon pystyä elämään tämän yhden päivän.

Kun opiskelin, sain minulle, että minun pitäisi yrittää myydä minun maalauksia eBayssa. Tuolloin se oli melko huono otetut kuvat vanhan Canonin digikamera (Nyt käytän Panasonic Lumix DMC-G1 SLR).

Mitä olen myytiin lisenssin kuva paketteja ja kuva CD lisenssin kaupalliseen käyttöön. Myin muutama tuhat eBayssa. Koska opiskelija, olen asunut stipendi ja eBay tulot photo myynti, laina lainarahastosta en ollut.

Olen fotsatt joitakin CD myytävänä eBayssa, mutta nyt käytän vähän aikaa tätä ja en tule olemaan sama vastaus kuin ennen.

Tänään olen myydä kuvani kautta oman sivun. Ystäväni on luonut sivun. Sivusto on Englanti, mutta se oli jännittävää kokeilla Suomi liikaa. Blogini ansaitsen hyvin tänään, minulla on paypal maksun, mutta osoite blogin Pidän salassa niin, että mitään kopio minun suunnittelu.

Laitoin kuvia kaupassa vain noin joka toinen kuukausi. Että usein tuhansia uusia kuvia on merkitty. Se on tylsää ja kestää muutaman tunnin, mutta kaikki muu on automaattista. Sopii minulle, että olen viettää vähän aikaa kaupassa, sillä maksu PayPal järjestelmään, ja toimitus kuvat automaattisesti. Sitten saan paljon aikaa ottaa kuvia ja tehdä mitä haluan parasta.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.