Maksetut mielipidekyselyt?!

Maksetut mielipidekyselyt on osallistua markkinatutkimuksiin internetin kautta. Voit yksinkertaisia ​​kysymyksiä ja saat maksaa suorittaessasi tutkimuksia.

Maksetut mielipidekyselyt

Maksetut mielipidekyselyt verkossa on tulla jäseneksi kuluttaja paneelit, vain kyselyiden ja täyttämällä kyselylomakkeen internetissä. Jotkut raportti monenlaisia tutkimuksia ja hyvät tulot, toinen sanoo ei ole juurikaan rahaa maksetaan tutkimuksia.

20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Monet sivustot myyvät tutustua luetteloihin maksettu selvitykset ("maksettu selvitykset"). Jotkut näistä sivustot ovat laillisia, toiset eivät.

Voit käyttää näitä "kattava luettelo" selvityksiä, täytyy maksaa jäsenyyden, joka yleensä puhuvat tilatukea.

Verkkosivustoja maksettu selvitykset

Tässä on joitakin sivustoja, jotka myyvät luettelot maksettu tutkimuksia. Emme ole testanneet näitä itse, mutta he pahoinpiteli tietojen perusteella olemme huomanneet:

  • Surveys Paid on jäsenyys perustuu linkkejä maksettu tutkimuksia. He kirjoittavat, että on olemassa tuhansia tutkimuksia, jotka ovat saatavilla myös Suomi jäsenille.

Kuinka tehdä rahaa maksettu selvitykset?

Kuinka tehdä rahaa maksettu selvitykset? Yhtenä yritysten tulostimen, se on kysymys määrästä, ja kuinka paljon sinulle maksetaan jokaisessa kyselyssä. Meillä ei ole vaikeuksia ymmärtää, että voi olla rahaa tehdään tutkimusta net, jos olet tarpeeksi aktiivinen.

Kuinka paljon voit ansaita maksettu selvitykset?

Emme voi taata, että lukijat tekevät rahaa tutkimuksiin. Olemme etsineet noin verkossa, ja jotkut kirjoittavat, että voi ansaita 10000 25000 kuukaudessa maksettu selvitykset. Tämä ei ole meidän väittää, ainoa asia olemme lukeneet muualla.

Tiedämme kuitenkin, että maksettu selvitykset olemassa ja että on mahdollista tehdä rahaa tähän. Kuinka paljon on mahdollista hyötyä tästä, emme ole varmoja.

Useimmat sivut tulostimen että voit ansaita $ 10 ja ylös, mutta Suomi tutkimuksissa ei ole niin monta, olemme nähneet joitakin Suomi tutkimuksia voit osallistua ja ansaita aina vähintään 2 miljoonaa euroa ja enintään 20 kiloa. Tietojen perusteella olemme lukea yllä olevat sivut, näyttää siltä, että on mahdollista osallistua kansainvälisiin tutkimus samoin, ja että se näin ollen ei rajoitu vain Suomi tutkimuksissa.

Hypoteettinen laskelma:

Jos pelaamme itsemme tähän matematiikkaa, jossa otat 1000 selvitykset kuukausittain ja ansaita keskimäärin 2 dollaria per kysely, sinun tulee kuukauden kuluessa jäänyt 2000 dollari (vastaa noin 12.000 dollaria) ja 144000 puntaa vuodessa. Olettaen, että se kestää 2 minuuttia kunkin tentti, voit viettää 33 tuntia ansaita 12000 dollaria.

Mukaan Surveys Paid on yli 10.000 kansainvälisiä yrityksiä ajoittain olla aktiivisia tutkimuksia on mahdollista osallistua ja saada siitä korvausta. He myös kirjoittavat, että kuka tahansa voi aloittaa maksettu selvitykset, ja että jokainen voi osallistua riippumatta siitä, mitä maassa olet kotoisin tai mitä kieltä puhut.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.