Varför är morrande mage?

Vad är orsaken till detta är mullrande mage för människor? De höga och avslöjande ljud är obehagligt delning när du är offentligt

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Forum

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Vad är orsaken till detta är mullrande mage för människor? De höga och avslöjande ljud är obehagligt delning när du är offentligt. Är det möjligt att göra något för att förhindra mage morrande? Tips på magerumling emot med tack :)

Svar från Internet:

Min mage är morrande inte gör tarmar ljud

När magen är morrande i sociala sammanhang, kan det bli pinsamt. Eller så kan du välja att inte bry sig. Skit, helt enkelt.

Din fråga var alltså: Varför mullrande i magen? Det måste naturligtvis vara ett svar, och det är.

Det är det faktum att det kan finnas många skäl till magerumling. När man är hungrig, det låter som en högljudd muller, så lösningen är att äta lite och ofta, så att det är lämpligt fullt hela dagen, istället för att äta sällsynta (där status är som en pendel från svälta fullproppade, framåt och tillbaka).

Om du har överflödig gas kommer också att kunna uppleva den mullrande i magen. Om du verkligen arbetar hårt för att hålla en hel del luft i magen, till exempel om man inte vill fisa från tid till annan, kanske för att det finns alldeles för många människor runt, så du kan verkligen rumble avger höga ljud. Vi talar en hel decibel, kommer ljudet att vara i linje med den stora hunden som gör höga ljud njuta av, och det är ofta en kroppslyd man vill vara utan. Lösningen i detta fall är enkel: Du behöver ventilera. Farting några, eller sannolikt, det finns mycket som behöver prump ut, helt enkelt.

Om det finns luft i magen, och inte för att du är hungrig, då det kan finnas andra ofarliga företeelser som pågår i kroppen.

Anledningen mullrande inträffar är att närvaron av muskelaktivitet i tarmen, när den trycks livsmedel, vätska och luft genom mag-tarmkanalen. Sammentrekningenen är det som skapar den irriterande ljud.

Lösningen på problemet måste ses i relation till vad orsaken är. Är tom den tarmarna, äta människan. Är det luftiga tarmar, så fiser man.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.