Ulkoistaminen - Lähes ilmaista rahaa!

En voi ymmärtää, että ei ole enemmän ihmisiä Suomi tekevät ulkoistaminen.

Ulkoistaminen
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Ilmaista rahaa...

Ulkoistaminen on loistava. Käytän palvelua Freelancer ulkoistamiseen, fantastinen hyvä sivusto tähän tarkoitukseen. Onko sinulla hyvä idea voit helposti alkaa tehdä rahaa toisten työtä. Joidenkin fiksu ulkoistaminen on säännöllisiä tuloja, vaikka tekemättä mitään!

Mahdollisuuksia on monia, ja se on niin hyvä kuin ilmaista rahaa. Miksi ei anna toisten tehdä työtä, joka tuottaa tuloja sinulle?

Ulkoistaminen on tehtävien jakaminen muille, jotka eivät ole sidoksissa sinä tai yrityksesi.

Sisällä IT-ja atk ulkoistaminen on hyvin yleistä. Miksi palkata omia Suomi, kun voit ostaa huomattavasti halvempaa työvoimaa Intiassa tai USA?

Freelancer palvelun teidän kaikkien ryhtyy ulkoistaminen. Täällä kiinnitetty työntekijöiden ja työnantajien yhdessä. Sekä yksityishenkilöt ja yritykset löytyvät täältä, molemmin puolin aitaa, joten palvelua voi käyttää kuka tahansa.

Virtual työntekijöitä on käsite, joka on otettu käyttöön hiljattain. Et ole fyysinen joukkue, joka toimii sinun ympärilläsi, mutta olet ostamassa työvoimaa muualta, usein kaukana sen rajojen ulkopuolella.

Vaikka olen useaan otteeseen käyttänyt minua ostamaan halpaa työvoimaa Intiassa, Filippiineillä, Yhdysvalloissa, Brasiliassa ja muissa maissa. Minulle se on luonnotonta saa osallistua ulkoistaminen:

Jos Oletan, että hanke on kannattava, minä ajaa. On vain niin mahdollisuus tehdä rahaa. Ei ole mitään syytä minun vain antaa tällaista tilaisuutta karkaamaan käsistään.

En ole kaikkein tietokonetaitoinen henkilö ja voi mitään ohjelmointia. Silti olen ansainnut rahaa tekemällä ja myymällä tietokoneohjelmistot, mm. Niin kauan kuin pystyt selittämään mitä tietokoneohjelma tehdä - eli mitä ominaisuuksia haluat - voit ulkoistaa ohjelmointia työtä.

Myynti voidaan myös automatisoida, esimerkiksi tarjoaa komissiot myyjille (jopa nämä voivat olla virtuaalisia työntekijöiden Freelancer jos haluat) - tai voit etsiä toinen idea.

Pidän tätä ei penniäkään markkinointiin joissakin ohjelmissa olen lähetetty AppStore. On AppStore tuo yksi tasaisella nopeudella sovellus. Saan 70% myynnistä ja maksut suoritetaan kuukausittain, ja se ei maksa mitään on ohjelmia pysyä täällä.

Kun ostaa halpaa kehittämiseen ja tukemiseen, ja kustannukset myynnin ja markkinoinnin eliminoitu, sinun tarvitsee vain hyvä idea tehdä rahaa. Tämä on lähes ilmaista rahaa, jos minulta kysytään!

Omat kokemukset ulkoistamisen

Olen käyttänyt ulkoistamista mainittiin useaan otteeseen. Alueet ovat niin lukuisia, ja lähes kaikki alan suuria etuja käyttämällä ulkoistaminen Suomi, koska työ on niin paljon halvempaa ulkomailla.

Minulla oli sellainen käsitys sarjan suunnattuja sovelluksia PC. Nämä ohjelmat olivat hyvin peruspiirteitä, ja oli tarkoitettu melko pienille markkinoille.

Otin yhteyttä harvat yritykset asiakasryhmä laskea minimi arvio. Minun kohtalainen arvio osoitti, että olisin palvella vähintään 30.000 euro näistä ohjelmista.

Kehitys hinta oli 17000 - tämän löysin lisäämällä hankkeen kilpailutettava Freelancer. Tämä on suurin hyöty ulkoistaminen virtuaalisten palvelujen - kuten esimerkiksi ohjelmoinnin ja kaikkea muuta tietokoneisiin liittyvät. Olet oman alansa asiantuntijoita täällä.

Kanssa potentiaalisia tuloja vähintään 200000 dollaria, ja kehitys kustannukset vain 17000, on sanomattakin selvää, että tämä on liian hyvää tehdä mitään. Klo Freelancer, löysin jotkut myyjät jotka myyvät tietokoneohjelmistojen minut komissiolle, ja saan nykyisen tuloja tästä.

Olen siis ansainnut rahaa antaa muiden luoda sovelluksia minulle, ja olen löytänyt myyjiä, jotka tekevät työtä markkinoilla. Bottom line: saan rahaa tekemättä mitään! Kaikki mitä tarvitset on idea, loput voidaan ratkaista ulkoistamalla. Joten tämä on tapa tehdä rahaa ulkoistamalla?

Ilmaista rahaa - ja kaikki mitä tarvitset on idea

Jos sinulla on hyvä idea ja jotkut liiketoimintaosaamista, mielestäni sinun voi ansaita paljon rahaa käyttämällä Freelancer. Täällä voit nähdä, mitä ihmiset ovat tehneet hyvää työtä aikaisemmin, ja se on helppo löytää rehellisiä ja tunnollisia ihmisiä, jos otat aikaa lukea arvosteluja Freelancer. Halvan työvoiman tarjoamia erittäin lahjakkaita ihmisiä, mitä muuta voidaan odottaa?

Ei ole suurta taidetta tehdä rahaa ulkoistaminen jos olet hieman luovaa. Kehitys (ja mahdollisesti tuki), muut huolehtivat kautta ulkoistaminen. Uusi voit tehdä itse ansaita 100% voitosta, tai maksaa välityspalkkioita myyjille, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään itse - tai vielä parempaa, voit laittaa tuotteen tietokannoissa, joissa asiakkaat voivat löytää sen ja ostaa sen itse (AppStore Apple on yksi tällainen esimerkki, olen jo kokeillut, eikä ole viettänyt penniäkään markkinointiin).

Kun saavut Freelancer, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  • "Työnantajien ja yrittäjien" on vaihtoehto niille, jotka haluavat ostaa työvoimaa. Jos esimerkiksi haluat sallia muiden luoda tietokoneohjelmia tai apps sinulle tai auttaa jotain muuta, tämä on vaihtoehto kannattaa käyttää.
  • "Työntekijät" on vaihtoehto niille, jotka haluavat tarjota tietoa ja työvoimaa. Muut, jotka käyttää Freelancer voi sitten ostaa palveluita heiltä.

Etsi virtuaalinen Freelancer työtä sinulle, kaikki mitä tarvitset tietoa löytyy kotisivuilta Freelancer.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.