Kehittää sovelluksia ja tehdä rahaa

Hakemukset iPhone, iPad, Android-puhelimet ja muut älypuhelimet jo lähti muutama vuosi sitten. Sittemmin monet ihmiset tulevat hyvin rikas apps.

Kehittää sovelluksia

Se on helpompaa kuin luulet kehittää sovelluksia, kaikki mitä tarvitset on hyvä idea - ja niin voi loput ulkoistettu.

Ulkoistaminen apps hankkeita: Sinun ei tarvitse ohjelmointitaitoja luoda ja käynnistää sovellus internetissä. Onko sinulla idea app, voit helposti ostaa halpaa työvoimaa Freelancer.

Miten ansaita rahaa apps: Monet ihmiset haluavat tehdä rahaa apps, ja enemmän eurooppalaiset ovat jo tullut miljonäärejä apps myyntiä. Hyvä ja käytännöllinen opas (Englanti) osoittaa, miten voit tehdä rahaa apps.

Sinun ei tarvitse olla guru ohjelmoinnissa menestyä apps markkinoilla. Olemme nähneet esimerkkejä super-yksinkertainen sovelluksia, jotka tekevät juuri muuta kuin pelata joitakin pieraista ääniä.

Fart sovellukset pääsi kumma kyllä alkuun Applen AppStore alussa, kun markkinoille puomi kaikkein - tämä oli todennäköisesti noin 2009. Kaveri ansaita miljoonia tällaisen hakemuksen ja osaamisesi tarvitaan luomaan tällaista ohjelmaa, se kestää melkein päivä oppia.

Onko sinulla idea Apps? Anna muiden kehittää ohjelmaa!

Vaikka sinulla ei ole ohjelmointitaitoja, voit onnistua apps markkinoilla. Helpoin tapa lienee ulkoistaa työtä - eli anna toisten tuottaa ohjelma sinulle. He voivat järjestää kaiken puolestasi, edes ladata AppStore jos haluat.

Muuntaminen ohjelma eri alustoille on myös saatavilla, joten voit käynnistää sovelluksen monilla eri markkinoilla. Jos sinulla on sovellus, joka myy hieman jo, miksi ei muunna yhteensopivaksi useita puhelimia? AppStore on todennäköisesti suurin, mutta kaukana ainoa tarjoaja sovelluksia.

Suurin ja paras sivusto Internetissä ulkoistamisen Freelancer (tarkoittaa virtuaalinen työntekijä). Suosittelen sitä hyvin, jos haluat auttaa ohjelmoida omia sovelluksia. Kaikki mitä tarvitset on konkreettinen idea ja olla varovainen erittely (eli miten sovellus pitäisi toimia).

Vaikka olisit ohjelmointitaitoja, se ei ole kannattavaa kehittää omia sovelluksia. Halvan työvoiman ulkomailla tarkoittaa, että se ei voi olla syytä käyttää useita viikkoja oman aikaa jotain, voit vain maksaa muita tekemään.

Ryhdy Millionaire kehittää apps:

Nykyään on olemassa monia suomi, jotka ansaitsevat yli miljoona dollaria vuodessa niiden apps, yksi menestyksekkäimmistä ovat Wordfeud tehdään Suomi yksityishenkilö, ja hän palvelee yli 65.000 kruunua päivässä apps (lähde: Nykypäivän IT). Suomi apps miljonäärit tulee olemaan paljon tulevaisuudessa.

Apps markkinoilla kaupat koko ansaita rahaa - ja tähän tarkoitukseen Neuvoisin Make money from apps. Täältä saat kaikki vinkkejä miten hyödyntää markkinoiden eniten rahaa käynnistää apps, jotka maksavat vähän kehittää ja myydä kuin kuumille kiville. Jos haluat tehdä rahaa apps tämä opas on must! Halusitpa luoda iPhonen, Android tai Windows OS on hyvä paikka aloittaa. Sinun ei edes tarvitse ohjelmoida tehdä rahaa apps, ja tämä opas näyttää, miten.

Se on melko helppo luoda sovelluksen, ja voit kuten edellä tee se vaikka sinulla ei ole ohjelmointitaitoja. On vielä muutamia asioita, sinun täytyy perehtyä ennen kuin he voivat aloittaa hakemuksen älypuhelimissa ja tablettien, kuten lainsäädäntö ja verotus, markedsføringsstretegier ja hinnoittelu strategia.

30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.