Työ: 40 tuntia viikossa 40 vuoden ajan?

Perinteinen käsitys työ on muuttunut. Yhä useammat ihmiset näkevät, että 40 tuntia työtä viikossa enintään 40 vuotta (tai enemmän) ei ole ihanteellinen tapa elää.

Työ: 40 tuntia...
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Onko tosiaan ole vaihtoehtoa tällaista juurtunut työtä? No, onneksi!

Monet etsivät työtä, mutta harvat ymmärtävät kaikki ihania tilaisuuksia, jotka ovat käytettävissä ilman riippua työnantajan.

Sisältöä työn pitäisi olla itseisarvo, tarkoitan. Kun työ itsessään ei enää tuo meille haasteita ja tehtäviä, joita me arvostamme itsessään, on aika vaihtaa laitumelle, löytää uusi työpaikka.

Jos nukkuminen on "toimintaa" vietämme eniten aikaa elämässään, työtä käytämme toiseksi eniten aikaa.

Koska työ on yksi tärkeimmistä ainesosat elämäämme, on luonnollista olettaa, että työ antaa meille enemmän kuin vain tuloja ja toimeentuloa. Mistä työtyytyväisyys?

O-iso elämän suunnitelma

Monille elämä on selkeä polku:

Elämä alkaa yleensä toimituksen huoneessa. Niin kouluopetuksessa. Kun työnhaku. Sitten työtä eläkeikään asti. Elää tarpeeksi kauan vanha koti seuraava pysäkki. Lopulta se oikeassa haudassa. Voit tomuun sinä palaat ja lopettaa se.

Koko, tämä on puitteet monille, ja olemme jumissa näitä kehyksiä.

Miksi ei innovoida?

Vaihtoehto 40 vuoden työn

Elämä ei tarvitse kiinnittää kehyksiä. Vaikka yhteiskunta on sen ehdotettu kehys ei tarkoita, että voit tehdä sen eri tavalla.

Esimerkiksi minulla ei ole suunnitelmia tehdä kunnes olen yli 60! Lisäksi eläkkeelle varhain, haluan ottaa pois monia mini-eläkkeet ennen kuin teen lopullisen eläkkeen.

Työttömyys ei ole vain negatiivisesti. Jos minulla olisi hyvä työpaikka, ehkä olisin ollut tyytyväinen, mutta ei nähdä yhtä selvästi kuin minä tänään.

Jotkut ovat tyytyväisiä niin kauan kuin niillä elantonsa, muita vaatimuksia työtyytyväisyyttä ja korkeampia palkkoja, mutta ei heijasta niin paljon vaihtoehtoja.

On hienoa, että ihmiset omistautua paljon hänen elämänsä tarvittavat työt, mutta minulle se ei ole enää vaihtoehto.

Työskennellä työntekijän 40 tuntia viikossa 40 vuoden ajan ei ole vaihtoehto omalta, niin kauan kuin on olemassa vaihtoehtoja, jotka ovat palkitsevia kaikin mahdollisin alueilla!

Vapaus, vaurautta ja tuloja

En ole vastustajan työtä ja rakastan työskennellä niin kauan kuin se on sekä älyllisesti ja taloudellisesti palkitsevaa.

Kun olin työttömänä oli luonnollinen asia tehdä hakea työpaikkaa. Ajattelin myös: Mitä minä todella etsit?

Työnantaja tai tehtävänimike sinänsä ei ollut mitä halusin, tämä on vain keino saada mitä todella haluttuja.

Mitä Halusin ennen kaikkea vapaus oman ajan sekä taloudellista riippumattomuutta. Tänään voin rehellisesti sanoa, että olen saavuttanut tämän, jopa ilman apua työnantajan.

Olen vapaus ja rahaa, ja tulot ulkoistaminen hankkeita ja elävät omaa elämäänsä, mikä mahdollistaa minun ottaa aikaa pois, kun haluan.

Jos olisin halunnut, voisin varten aamuna ottanut välivuoden matkustaa ympäri maailmaa. Kun palasin kotiin olisin ollut enemmän rahaa pankissa kuin kun menin, kiitos minun nykyiset tulonsa.

Minun "salaisuuksia"

Olen saavuttanut enemmän kuin olisin voinut unelmoinut suhteessa tuloihin, vapauden ja työllisyyttä. Ansaita rahaa, vaikka en ole työskennellyt ja on vapaus jota arvostan erittäin paljon.

Ei ole salaisuus resepti saavuttaa taloudellista menestystä tai saada enemmän vapautta:

Päivä tajusin tarvitaan työnantaja, se oli kuin valo oli päällä päähäni. Sitten alkoi metsästää kaikkia mahdollisuuksia en ollut ennen nähnyt. Että olen nyt ansaita hyvin ja on valtava vapaus, on enemmän seurausta uteliaisuuteni löytää vaihtoehtoisia tapoja tehdä rahaa ilman riippuvat työnantaja.

En ole nero, mutta olen ottanut joitakin melko epätavallinen valinta. Kun olin työttömänä en ollut epätoivoinen työtä, sillä useimmat ovat työttömiä.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.