Taloudellinen älykkyys

Talous älykkyys ei ole jotain olet syntynyt, mutta jotain voi oppia. Opi ajattelemaan uudella tavalla, joka voi auttaa sinua ansaita enemmän rahaa. Ole rikkaampi näitä vinkkejä.

Taloudellinen älykkyys
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Talous älykkyys luonnehtii elämää meille kaikille. On selvä korrelaatio henkilön rahanpesun, tulot ja varallisuus.

Tutkimus on osoittanut, että ympäristö on erittäin tärkeä. Jos olet rikas ja varakas vanhempia, joten on todennäköistä, että he ovat oppineet ajattelutapa, joka on taloudellisesti edullista.

Sinun ympäristö tekee paljon

Jos surround itseäsi onnellisia ihmisiä, joten se vaikuttaa oman onnen positiivisesti. Olet ehkä kokenut vaikutukset ovat negatiivisia ihmisiä? Tällainen on tarttuvaa.

Varallisuus on myös tarttuva. Rikkaat ihmiset eivät vetää rahaa ilman. He ovat oppineet ajattelemaan ja toimimaan tavalla, joka rikastuttaa niitä. He ovat kehittäneet rahanpesun.

Näkyvin ennustaja, miten hyvin pois aiot olla, mistä tulet. Joten toisin paljon omatoimisuus kirjallisuus, joten on tärkeää, jos olet kotoisin rikas tai köyhä perhe.

Onko sinulla perhe keskiluokkaan, niin on todennäköistä, että aiot olla keskiluokan. Vanhemmat rikas usein vaurastunut itse. Onko vanhemmilla on hyvä koulutus, on todennäköisempää, että sinulla on myös korkeakoulutukseen. Talous tottumukset on jotain meidän vanhemmat opettavat meitä vaikka me olemme lapsia.

Tämä on tietenkin vain statitsikk eivätkä merkitse sinulle mitään.

Miten luulet tarkoittaa enemmän

Et tiedä mitään rikkaita ihmisiä oppimaan niistä. Katsomallaan tavalla heijastuu teoistaan, ja voit lukea elämäkertoja ja luentoja, havainnoimalla yrityksen päätöksistään ja johtopäätöksiä tästä.

On monia esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat nousseet slummeissa ja tulla rikas ja hyvinvoiva. Mistä olet kotoisin puhtaasti tilastollinen merkitsee paljon, mutta se ei merkitse mitään, jos teet tietoisia valintoja elämässä.

Ajattele ja olla rikas

Onko mahdollista kuvitella rikas? Tavallaan, ehkä. On kirjan nimeltä "Ajattele ja Grow Rich" (American hölynpölyä kirjallisuus, me tarkoitamme). Se ei ollut yksi luulimme joko. Mutta kyllä, se on mahdollista kuvitella rikas.

Ajatuksesi ohjata toimia ja päätöksiä. Sen vuoksi on myös mahdollista kuvitella rikas.

Mitä mieltä olet, ja myös mitä ei ajatella, on erittäin tärkeää, jos aiot olla rikas tai ei. Kysymys kuuluukin:

Voit oppia ajattelemaan tavalla, joka lisää teidän todennäköisyys rikastua?

Olisi mahdollista useimmille. Tässä ovat kustantajat:

  • Halu vaurautta. Jos haluat olla varakas, ja jos tämä halu on tarpeeksi vahva, voit käyttää enemmän energiaa ja deidkere enemmän ajatuksia selvittää, miten voit tyydyttää että halu. Onko sinulla vahva halu saavuttaa jotain, niin se on helpompi hyödyntää nykyisten päätösten ja et anna periksi vaikka edessä kovat vastustajat.
  • Usko, että voit rakentaa tulot ja varat haluat. Usko voi siirtää vuoria tai mitään, mutta se vaikuttaa ajatuksiasi ja näin tekosi.
  • On suunnitelma. Kirjoita toiveesi. Hanki paperille mitä luulet tai mitä haluat keskittyä. Tekniset tiedot eivät diffuusi haluavat konkreettisia tavoitteita. Suunnittele miten unelmiesi tulee totta.
  • Analysoi nykyinen taloudellinen tilanne. Tiedä kuinka paljon rahaa sinulla on pankissa, mitä käytät kulutukseen ja saada täyden määräysvallan oman henkilökohtaisen talouden.
  • Ajoitus. Milloin haluaisit toiveesi toteutuu? Aseta aikaraja kun olisi edistettävä, viimeistely koulu, kun päästä pois velkaa tai tehdä yli 1 miljoonaa vuodessa.
  • Esteitä. Sinulla on unelma, ja mikään ei estä sinua. Mitä seisoo sinun ja toiveet? Tunnista kaikki esteet ja löytää keinoja voittaa nämä. Vasta-argumentti täällä, jos huomaat, että on liian monia esteitä, ja että on olemassa valtava kuilu todellisuuden ja unelmia, niin se on parempi toteuttaa tämä mahdollisimman pian. "Älä koskaan anna periksi", se ei ehkä ole kovin hyviä neuvoja, vaikka on puhua unelmiesi. Se saa haaveilla, mutta mitään hyötyä sivuuttaa todellisuutta.
  • Määrittely hyötyjen rikas, on tulot X dollaria kuukaudessa, jolla Y miljoonaa pankissa, jne. Tämä muistuttaa teitä siitä, miksi haluat mitä haluat, ja sinun terävöittää keskittyä.

Hanki parempi taloudellinen vaikutusaika

Haaveiletko taloudellista vapautta? Monia vinkkejä ihmisille, jotka haluavat olla parempia tuloja ja enemmän rahaa pankkiin.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.