Vakuutus: Vakuutuksen pitäisi olla

On monia turhia vakuutuksia, mutta jotkut ovat lähes välttämättömiä. Lue mitä vakuutus sinun pitäisi olla, ja mitä vakuutus on lähes arvoton.

Vakuutus
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Perhesuhteet ja henkilökohtainen rahoittaa vaihtelee ihmisten keskuudessa, ja siksi ei ole lopullista vastausta moniin vakuutus kysymyksiin. Asiassa on kuitenkin yksi tärkeä kysymys sinun täytyy harkita ennen kuin ostaa vakuutukset:

Tuleeko talous voitaisiin pilalla jos minulla ei ole tätä vakuutusta?

Tämä kysymys on erittäin hyvä lähtökohta, ja sinun pitäisi käyttää sitä aina kun joku haluaa myydä sinulle vakuutuksen.

Jos vastaus on "ei", joten olisi myös vastauksenne vakuutuksen myyjä on "ei".

Jos vastaus on "kyllä", sinun kannattaa harkita vakuutus tämän tyyppinen, mutta ei hyödyntää ensimmäisen vakuutuskauden tarjouksen ilman. Tarkista ja vertailla erilaisia ​​tarjouksia vakuutuksia.

Vakuutus tärkeimpien

On erittäin tärkeää sinulle ja kuka voi antaa sinulle korvausta, jos se, voit vakuuttaa.

Mikä on tärkeintä "ihmiset"?

 • Perheesi ja itsesi. Elämällä on arvo on suurempi kuin mitä voidaan mitata rahassa, mutta mitä tapahtuu, kun se ei tapahdu, se tapahtuu joka tapauksessa? Sairaus, vamma, kuolema. Onnettomuuksiin ja suuret ja odottamattomat katastrofit ja tragediat pitäisi vakuuttaa itsensä ja perheensä.
 • Työtuloja. Mitä tapahtuu, jos et pysty töihin? Voiko perhe elää ilman työtä tulosi? Useimmille ihmisille vastaus on ei, ja sinun pitäisi vakuuttaa itseäsi vastaan ​​menetys palkkatulosta koska vammautuvat.
 • Talo, auto ja sinun omaisuuttasi. Yleensä se on tarpeeksi, jotta asuminen, huonekalut, ja uudempia ajoneuvoja tai mökki, vene, jalo taideteoksia ja muita asioita arvokkaampi että omistat. Sinun ei todellakaan ole vakuutusta jokaiselle tietokoneen tai matkapuhelimen ostat. Suomi kuluttaja siunattu hyvällä takuut, mutta jos olet kömpelö ja mobiili menee hukkaan, seuraa todennäköisesti ole yksityisen talouden tarpeisiin. Useimmat ihmiset ovat paljon paremmat katteet kuin.

Näitä vakuutuksia tarvitset

Selkokielellä tämä tarkoittaa, että ihmisten pitäisi saada seuraavat vakuutukset:

 • Lapsi vakuutus, jos sinulla on lapsia. Lapsi vakuutus on erittäin tärkeä vakuutus, mutta monet perheet sivuuttaa kokonaan. Eivätkö he ole varaa kattavuus? Koska vammaisen lapsen voi olla valtava apua lapsen lapsen vakuutuksen. Myös harkita tarvetta lapsen vakuutuksen hyötyä, jos lapsi vaikuttaa taudin rajoitetun ajan.
 • Elämä antaa eloonjääneiden vakuutusmaksu jos vakuutettu kuolee. Kaikki, lukuun ottamatta erotettiin, olisi tällainen vakuutus.
 • Vammaisuus vakuutus antaa taloudellista korvausta, jos sinä tai perheenjäsen vammautuu.
 • Kotivakuutus jos olet täysi omistusoikeus. Jos vuokraat, et usko tätä, ja jos asut asunto yleensä menee vuokran.
 • Kiinteistön vakuutus on älykäs, ja antaa rahallinen korvaus, jos kyseessä on tulipalo, varkaus tai useita muita tapahtumia, mikä tarkoittaa sitä, että kodin sisältö on vahingoittunut tai puuttuu.
 • Autovakuutuksia käsittää vastuun ja rungon. Vastuu tulee olla Suomi, se on pakollista, mutta runko on undøvendig vanhemmissa autoissa (käyttäjän hallitsemaan kysymys selvittää tarvitset rungon, talous saa hieman liian terävä snap jos autoa pitää olla romuttamoon?). Delkasko vakuutus maksaa vähemmän, ja on vaihtoehto, joka kattaa noin, kuten varkaudet ja lasin, mutta ei jos auto oli.
 • Matkavakuutus on hyvä olla. On vakuutus, että monet todella saada käyttää, vammaisuuteen liittyvää vakuutusta tai kotivakuutuksen että useimmat (onneksi) ei tarvitse ottaa palkinnon. Vakuutus kattaa sairauden matkoilla, varkaus, onnettomuudet, ja enemmän.
  Vakuutus veneiden, mökki, taidetta ja muita asioita, jotka eivät sisälly muihin vakuutuksiin.
 • Eläinten Kädentaito voi olla fiksu vakuuttaa. Camping ja loma on yleensä tarpeen ottaa vakuutus.
 • Lisävakuutuksen: Olemme kirjoittaneet vakuutus useimmille ihmisille, mutta on monia erityisiä ehtoja. Oletko itsenäisenä ammatinharjoittajana harkita lisävakuutusta sairauden ja tulonmenetyksiä. Oletko laulaja, jotka tekevät miljoonia äänesi, sinun pitäisi harkita lisävakuutuksen.

Tämä on varsin useita vakuutuksia, mutta minimi, jos haluat olla sitä (liian) turvallisella puolella!

Vakuutus et tarvitse

Kun se tulee vakuutusta ihmiset eivät tarvitse, niin me vastaamme yksinkertaisesti: Everything else. Tämä vastaus tulee monia pätevyys ja poikkeuksia tietysti.

Unohda tehdä trifles ja mitä antaa sinulle pienemmillä vakuutusmaksuilla, jotka eivät ole suhteessa mitä maksaa vakuutusyhtiö. "Turvallisuus sopimus", ja arvo vakuutus on jotain mitä tarvitset.

Onko sinulla koira, kissa tai muu lemmikki, et tee tätä, kun vakuutusmaksu on hyvin alhainen, ja lampaat rahoitetaan osittain valtion. Tietyissä olosuhteissa, jos hevonen on erinomainen kilpahevonen mutta se voi olla viisasta ottaa vakuutuksen.

Yhteenveto

Lyhyesti sanottuna, sinun täytyy varmistaa, että asiat elämässä ja jotka voivat antaa sinulle korvausta jos se katoaa: perhe, itse, työ, tulot, koti, auto, vene ja arvokkaita esineitä.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.