Ilmainen raha - on aina harhaa!

Skeptikot varoittavat, että kukaan antaa pois rahaa. Mutta onko tämä todella totta? Liity meihin ja selvittää, miten voit saada ilmaista rahaa.

Ilmainen raha
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Ilmainen raha on olemassa. Toisin epäilijät olettaa, sillä on monia, jotka lahjoittaa rahaa. Tässä muutamia esimerkkejä:

Suomi hallitus tiedetään olevan tehokasta ja dumsnill riippuen poliittinen kanta teillä. Todellisuudessa monet saavat ilmaista rahaa valtiolta.

Kertakorvaus uusia äitejä, jotka eivät ole koskaan olleet työttömänä on yksi tällainen esimerkki. Matematiikka tässä on luultavasti, että uusi kansallinen maa tulee myöhemmin kannattava veronmaksaja aikuisiässä, joten valtio ei menetä rahaa eduista.

Entä ne, jotka saavat työkyvyttömyyseläkettä tai elinkorko ei ole ilmaista rahaa? Sitä ei saa maksaa mitään, mutta he saavat rahaa muutenkin. Ulkomaalaiset jotka tulevat Suomi saa rahaa valtiolta. Oletko ollut palveluksessa valtio saa myönteisen suunnitelma. Jos olet yrittäjä, saat sairausajan palkkaa päivästä alkaen, että voit ansaita rahaa ilmaiseksi makaa sängyssä tekemättä mitään. Eikö tätä ilmaista rahaa?

  • Avustukset ja stipendit voi joskus luonnehtia ilmaista rahaa. Ma saavuttaa jotain, että voisi vielä tehdä, ja niin saat ylimääräistä rahaa. Student Scholarship on jotain useimmat opiskelijat ovat Suomi, tämä on ilmaista rahaa. Vuonna Legathåndboken on luettelo tuhansia kyvyt ja apurahoja voidaan myöntää ryhmille ja inidvider.
  • Kilpailut jossa voit liittyä ilmaiseksi voittaa rahaa tai muita arvokkaita palkintoja, se ei ehkä ilmaista rahaa, mutta monet kilpailut vaativat hyvin vähän vaivaa. Esimerkiksi, jos ennustettu oikea numero jotain, tai jos istua istuimella numero X Oslon Spektrum, niin voitat. Panokset ovat pieniä, mutta voit voittaa tuhansia dollareita, auto jne., tehdä melkein mitään. Jos voitat jotain arvokasta hyvin vähällä vaivalla, vaikka se on melkein pitää ilmaista rahaa.
  • Apua ja tukea. Mitä ihmiset antavat rahaa pois hyväntekeväisyyteen, ulkomaisen avun ja huono. Entä ne, jotka antavat rahaa kerjäläisiä kaduilla. Vastaanottajat saavat ilmaista rahaa. Meillä ihmisillä on muutamia perustarpeita, kuten tarve tuntea tärkeä ja merkittävä. Joillekin se on auttaa muita ja antaa rahaa niille, jotka tarvitsevat tapa tavata tämän perustarve.
  • Joissa ihmiset lahjoittaa rahaa odottamatta jotain takaisin myös. Arpajaiset miljonääri Romanian päätti, että hän tarvitsi rahaa itse. Hän ilmoitti, että hän antaisi kaiken pois, ja toi rahaa neliön kotikaupunkinsa. Hän kiipesi hissi hissi ja heittää käteisvarat arvo on useita miljoonia dollareita ulos massoista. Se oli ilmaista rahaa.
  • Raha löydät kadulla on ilmainen. Harhailla rahaa. Voiko jokin määrä yli 1000 dollaria mutta sinun tulee toimittaa se poliisille, saat 10% normaaliarvon. Jos löydät lompakon käteisellä ja ajokortti, antaa sen omistajalle, ja saat hyvän omantunnon ja ehkä kiitos käteisenä kuin palkita.

Illuusio saada rahaa ilmaiseksi

Edellä mainitut esimerkit ovat todella gratais rahaa, ja ei voi kuvata millään muulla tavalla. Kuitenkin, olet mitä kutsumme illuusion ilmaista rahaa.

Otetaan esimerkiksi pullot lojumaan. Menemällä ympäri ja kerätä pulloja, voit ansaita rahaa. Flaskepanting ei ole ilmaista rahaa, koska sinun täytyy tehdä tiettyä työtä ennen saada rahaa. Jos löydät monia 10-1000 pulloa yhdellä pienellä alueella, se on ehkä helppo ansaittua rahaa jos pantteri näitä, mutta se silti ole ilmainen, sinun täytyy tehdä työtä.

Ilmainen raha?

Entä epäilijöille jotka sanoivat, että kukaan antaa pois ilmaista rahaa? He eivät tiedä maailmasta. Tai he eivät ilmaista itseään oikein.

Kuten olemme antaneet esimerkki tästä on monia hyväntahtoisia lahjoittaa ilmaista rahaa. Mitä olemme myös nähneet, että ne antavat pois ilmaista rahaa usein tehdä niin, koska se on tarkoituksenmukaista. He tekevät sen saavuttaa jotain itselleen.

Jos joku haluaa antaa sinulle ilmaista rahaa, tarjoavat palveluja ilmaiseksi tai antaa sinulle jotain ilmaiseksi, sinun pitäisi kysyä itseltäsi tämä kysymys:

Mitä he haluavat saavuttaa antamalla minulle ilmaiseksi?

Tämä koko artikkeli kuihtuu tähän kysymykseen. On mahdollista saada jotain ilmaiseksi, mutta on tietoinen aina joku yrittää antaa sinulle jotain. Ne eivät useinkaan olla ystävällinen, mutta koska se on aiheellista omia etujaan. Ajattele, että seuraavan kerran joku tarjoaa sinulle rahaa, palveluita tai muita arvoja ilmaiseksi!

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.