Yritystoiminnan käynnistämisen ja ajaa oman yrityksen

Yksi tärkeimmistä vaatimuksista rikastua on leikata pois välikäsi. Sen sijaan työskentelevät muiden olet työskennellyt itse. Älä toimi pomo, mutta olla oma pomo sijaan.

Yritystoiminnan käynnistämisen
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Kuitenkin, se ei ole ajaa omaa liiketoimintaa, joka palvelee kaikkia.

Kuka voi aloittaa oman yrityksen?

On houkuttelevaa sanoa, että kuka tahansa voi käynnistää itse. Jokainen! Todellisuudessa ei luultavasti ole niin yksinkertaista.

Otetaan esimerkki:

Hyvä puuseppä voi käynnistää oman yrityksen sijaan työskentelee työnantajan. Yksi ongelma on se, että vaikka olet hyvä puuseppä, ei tarkoita olet hyvä saada asiakkaita. Ergo, sinun täytyy olla vain hyvä käsityöläinen, mutta sinulla on myös kyky saada asiakkaat omaan.

Sinun täytyy olla taidot ajaa omaa liiketoimintaa!

Kuten näette, se vaatii asiantuntemusta useilla aloilla ennen kuin voit aloittaa liiketoimintaa:

  • Asiantuntemus: Sinulla on oltava asiantuntemusta, joka sisältää yrityksesi ja tuotteita / palveluita.
  • Tuntemus "business": Sinun täytyy olla yleistä tietämystä liiketoiminnan. Sinun täytyy tietää, miten hankkia asiakkaita, ja miten ajaa yrityksen.
  • Ole johtaja: Jos sinulla on työntekijöitä, sinun täytyy olla johtamistaitoja.
  • Economy: Vaikka sinulla on myös laadittava tilinpäätös tulee olla taloudellista tietoa.

Edellä mainitut seikat vaikuttaa vain pintaa. Voisimme myös lisänneet, että luovuus on tärkeää, että sinulla on palava halu tehdä rahaa, sinulla on visio ja kyky analysoida tulevaa kehitystä markkinoiden käytät tuumaa Paljon enemmän olisi voitu mainita.

Anna muiden työtä sinulle - ja sinun ei tarvitse olla mestari kaikesta!

Aihe perustiedot ja ymmärrys forretinger on tärkeää, mutta voit myös ostaa taitoja. Älä ole aikaa, resursseja, tai yksinkertaisesti puuttuu asiantuntemusta alue itse on mahdollista ulkoistaa, vuokrattavaksi tai muut tekemään työtä.

Kuten olet rakentanut yrityksesi, on aika vähentää osallistumista yrityksen. Tavoitteena tulisi olla lähteä nyt "huolehtimaan itsestään." Anna muiden tehdä työ kun niittää voittoja yksityiset lompakon.

Yhtiön on tehdä rahaa selviytyäkseen

Aloittaa liiketoiminta on pääosin siitä, että rahaa. On ehkä myös omia yrityksiä, saavuttaa jotain suurta liiketoimintaa, työtä hyvän asian puolesta: luoda työpaikkoja, jne. Mutta ennen kaikkea, se on siitä, että rahaa. Älä unohda.

Yritys, joka tekee rahaa menee konkurssiin. Yritykset eivät tee rahaa eivät ansaitse olla olemassa. Markkinat eivät maksa niiden tuotteiden ja palveluiden hintaan, joka mahdollistaa yritys tekee voittoa, niin yhtiö yksinkertaisesti mennä konkurssiin.

Poikkeukset sääntöön: Voittoa ei pitäisi kääntää voiton. Hyväntekeväisyys on tuskin luokkaan omaa ja yksi muutaman kerran et voi mitata menestystä rahaa. Toinen poikkeus on valtion tuettujen yritysten.

Muodollisuudet aloittamalla oman yrityksen

Mission on sinun lähtökohta. Yhdessä tai kahden lauseen, vastata seuraaviin kysymyksiin: Mitä myyt? Ketkä ovat asiakkaita, sinun toimittajat ja kilpailijat? Mitä erikoista business idea, tai: Miksi joku valita olla asiakkaana sinä? Joka ongelman ratkaisee yrityksesi?

Seuranta kysymyksiä liikeidea: Kun olet erityinen liikeidea, et periaatteessa selvä. Kysy itseltäsi tämä: Onko tämä jotain voi elää, saat kunnon palkkaa tästä? Haluatko ostaa omia palveluita? Voitko tehdä rahaa säännöllisesti? Onko ajatus sopusoinnussa henkilökohtaiset arvot?

Oikeudellinen muoto on yksi asia sinun täytyy ajatella alussa. Yleisimpiä muotoja liiketoiminta ovat:

  • Yritykset (vaatii 100000 euroa pääomaa, edullinen yhtiömuotoisia jos etsit sijoittajia tai halua lainata pankista yhtiön).
  • Yksityiset elinkeinonharjoittajat (suurempi henkilökohtainen riski, mutta ei osallistumismaksua)

Rekisteröinti yhtiön sinä yksinkertaisesti mene brreg.no (Brønnøysund rekisterin verkkosivustossa), jossa voit lähettää online-hakemus. Huomaa, että jos aloitat yhtiö on oltava pankkiiri ja kirjanpitäjä ennen lomakkeen lähettämistä.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.