Rikastu (nopea)

Meillä on suunnitelma, miten rikastua. Tämä suunnitelma ei ole taattu tapa menestykseen, mutta ehkä voit silti rikastua nopeasti, jos kokeilet näitä vinkkejä!

Rikastu (nopea)
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Rikastua nopeasti!

Raha lavalle on miljardin dollarin (10 miljoonan Yhdysvaltain 100 dollarin).

Mitä se tarkoittaa olla rikas? Laitetaan raja. Voimmeko sopia, että olet rikas, kun olet onni 10-20 miljoonaa? On ainakin alussa.

Miten rikastua?

On monia tapoja rikastua päälle. Tämä tarkoittaa, että voit ansaita paljon rahaa, ja voit hallita rahaa ajoissa.

Puhumisen sijasta yleensä noin tie rikkauksiin, ajattelimme tällä kertaa mennä konkreettinen esimerkki. Yksinkertaisesti suunnitelma voit rikastua, alusta loppuun.

Suunnitelma rikastua

Tehkäämme ensin määritellä tavoite:

 • MITAT: Onni 20.000.000 euro olkaamme täysin erityinen. Asetimme tavoitteeksi kuinka paljon vaurautta haluat: 20 miljoonaa euroa.
 • Aikataulu: 5 vuotta. Ansaitset 20 miljoonaa seuraavan 5 vuoden aikana. On 4 miljoonaa euroa netto keskimäärin seuraavan 5 vuoden aikana. Jos hyväksyt, että tämä on saavutettavissa teille: Great! Se ei tule olemaan helppoa, mutta kukaan ei ole tullut rikas ilman kovaa työtä (se voi silti olla uskomattoman hauskaa!). Oliko tämä tuntuu täysin epärealistinen? Pakkaa paska ja hiipiä takaisin työnantajalle.

Miten rikastua (pääoma 20 miljoonaa) seuraavan 5 vuoden aikana?

Se sanoi, on olemassa monia tapoja tehdä tämä. Jotkin ehdot ovat:

 • Sinun täytyy ansaita tarpeeksi rahaa (yhteensä 20 miljoonaa euroa netto 5 vuotta)
 • Sinulla on rahaa tehdä enemmän rahaa.
 • Sinun on osoitettava maltillisuutta henkilökohtaiseen kulutukseen.

Tässä on esimerkki, konkreettinen suunnitelma tehdä 20 tehtaalle 5 vuotta:

 1. Työn loputtua. Jos haluat lyödä vetoa, joten vetoa 100%. Tämä on ensisijainen hanke, ja sinun on oltava valmis riskeeraamaan mitään ansiotuloja, että sinulla on nyt. Tavoitteena olemme (20 miljoonaa euroa 5 vuotta) ei ole aivan helppoa, ja jos olet onnistunut sinun täytyy antaa kaiken olla.
 2. Aloita liike. Tämä on ylivoimaisesti yleisin tapa rikastua. On tärkeää päästä alkuun ja alkaa ansaita rahaa heti. Tämä ei ole projekti, jossa voit viettää 4 vuoden kehitys, ja vuoden toiminnassa. Täällä sinun täytyy aloittaa liiketoiminnan, joka vie rahat heti.
  - Aloita liikeidea ja valita jotain olet kiinnostunut
  - Valitse yhtiömuoto (yhtiö, yksityisiä elinkeinonharjoittajia...)
  - Rahoittaa hanketta itse tai saada sijoittajat tai pankki käynnistyksen.
  - Tarjoa jotain arvoa. Sinun täytyy palvella toisia ennen kuin palvella itse. Et voi vain saada, sinun on luotava ja annettava asiakkaille ja toimittajille.
  - Aloita kokopäiväinen forex keinottelija. Jos olet tarpeeksi hyvä, voit olla realistiset mahdollisuudet ansaita 20 miljoonaa euroa seuraavan viiden vuoden aikana.
  - Lue lisää aloittavan yrityksen.
 3. Vietä rahaa tehdä enemmän rahaa. Tämä on suuri "salaisuus" rahaa. Kuten sinulla muutaman miljoonan tilin asiat alkaisivat helpompaa. Hyvä nyrkkisääntö on, että jokaista miljoonaa ansaitset, se on helpompi tehdä seuraavaan. Se on alku asiat ovat kovia ja vaikeita, mutta älä anna itsesi saada heikosti motivoitunut tällä keskittyä siihen, mitä tulee seuraavaksi!
  - Olemme kirjoittaneet kuinka voit käyttää rahaa tehdä rahaa.
 4. Älä anna periksi. Olet jättänyt työ ja tavoitteena on, että sinulla on itsenäinen ja rakentaa menestyvää liiketoimintaa. Jos annat periksi, tee se nyt. Jos ensin päättää yrittää ansaita 20 miljoonaa 5 vuotta, sinun täytyy antaa kaikkensa. Voit priorisoida pois korkomarkkinoille, tutkimuksia tai muita asioita panostaa mahdollisimman tämän. INPUT unnsyldninger ei käännekohta.
  - Jokainen vapaa hetki voidaan ansaita rahaa ja kehittää yrityksesi. Luopumaan kaikesta muusta, ja aloita nyt tai unohda se ja olla tyytyväinen tuloja olet tänään.
  - Älä anna itsesi rikkoutuvat vastoinkäymisiä, mutta olkoon tämä kannustin tehdä paremmin.
 5. Sen täytyy olla hauskaa. Se ei ole helppoa rikastua, ja se on kovaa työtä. mutta jos valita jotain olet kiinnostunut ja jos alkaa tehdä rahaa tarpeeksi nopeasti, joten se on hauskaa alusta alkaen. Se on peli noin menestystä ja rahaa. Ja jos annat sen, niin se on käsittämätön hauskaa
  - Älä tee sitä vain rahan. Tule yrittäjä tekee maailmasta paremman paikan, ja töitä on jotain nauttia työskentelystä, ja rahaa tulee muutenkin.

Haluatko ansaita 20 miljoonaa 5 vuotta? On realistisempi tavoite kuin monet luulevat. Ongelma useimmille riittää, että heillä on mielentila rahaa ja tulot vastustaa niiden onnistumismahdollisuuksia! Vaikuttaa epätodennäköiseltä, mutta se ei ole!

Menetelmä ja ajattelutapoja, jotka on kuvattu edellä on lähes identtinen, miten suurin monimiljonäärejä ajatella. Jos todella haluat rikastua on tie.

PS: 20000000 on vasta alkua. Paras ottaa asiat vähitellen. Jos haluat rakentaa omaisuuksia 100 miljoonaa eli miljardia, niin on myös mahdollista.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.