Tällaisia​huijauksia Internetissä

Huijaukset ja petokset Internetissä tänään on tullut laajalle levinnyt ongelma. Uhri on huijasi voi olla naiivi ihminen, mutta monissa tapauksissa se on ironista kyllä ​​henkilö luulee liian fiksu on huijatuksi huijataan kieriskellä.

Tällaisia​huijauksia Internetissä
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Petos Internetissä: Huijarit hyökkäävät sinua kaikkiin suuntiin internetissä. Opi välttää phishing, Nigerian huijauksia, Internet huutokauppa petoksia ja muita petoksen menetelmiä.

Korkea kukkivat nyt täydessä vauhdissa, yli kymmenen vuotta teknobuumia. Internetissä on mahdollista tehdä paljon rahaa ja se ei ole vain rehellisiä liikemiehiä, jotka ovat ymmärtäneet tämän.

Huijarit idästä, lännestä, pohjoisesta ja etelästä ovat löytäneet tapoja ansaita laitonta rahaa verkossa.

Parasta, mitä voit tehdä itse varmistaa sinua vastaan ​​verkossa petoksia on saada tietoa siitä, miten huijarit toimivat verkossa. Tällainen tieto antaa paremman suojan kuin mikään anti-spyware tai muita tietoturvaohjelmisto voi antaa sinulle.

Internet-rikollisuus on yhä päivä. Petos on kuitenkin melko helppo tunnistaa, kun olet tietoinen siitä, mitä on tekeillä.

Olemme tehneet listan yleisimmistä huijauksia ja petoksia käsitteitä Internetissä tänään.
Petosten huolinta tuotteiden

Sinuun otetaan yhteyttä tai muutoin saanut tiedon ulkomaisen yrityksen tai henkilön, joka tarvitsee henkilö (sinä) vastaanottaa kohteita postin ja toimittaa se muille ulkomaisille osoitteisiin. Se voi myös olla Aktuellt saada käteistä, että olet tallettaa pankkitilille. Tämän saat prosenttiosuus tavaran tai rahan, joka toimitetaan.

Tuotteet saat ostetaan varastettu kredittkortoppslysninger phishing. Toimittamaan nämä tuotteet huijata puhtaana. Jos se on rahaa siirtoa, joten se voidaan maksaa ryöstön tai muun varkauden.

Ennen huijata puhdas on valmis kanssasi, he voivat tyhjentää pankkitilisi myös käyttämällä phishing.

Palkinto huijaukset

"Onneksi olkoon, olet voittanut iPad!"

Saat sähköpostia tai nähdä mainoksen, jossa olet voittanut kohde, tai rahaa, tai matkalla tai jotain muuta. Saadakseen palkinnon sinun on annettava luottoa oppslyninger kattamaan postitus-ja käsittelykulut.

Premium-et koskaan, mutta olet joutunut identiteettivarkauden ja yksityisyyttä on varastettu, ja niitä voidaan käyttää bleed sinulta rahaa tai henkilöllisyytesi voidaan käyttää väärin.

Huijauksia Craigslist

Yleisin tapa huijaus verkkohuutokaupoissa on huutokaupan ulos tuote tai palvelu, joka ei ole olemassa. Maksat, mutta saa mitään.

Toinen tapa huijata verkkohuutokaupassa on harhauttaa ostajaa että tuote on jotain muuta kuin mitä se on. Esimerkki on nainen, joka huutokaupattiin mikä näytti olevan liikkuva, mutta todellisuudessa se oli vain kuva matkapuhelin tulostetaan A4-arkin, jonka hän oli määritelty huutokaupassa hyvin pieni (se auttoi häntä Kuitenkin kun tapaus tuli oikeuteen).

Vinkkejä välttää huijatuksi online-huutokauppa:

  • Tuotteet myydään hyvin halvalla markkinoilta. Tämä voi olla varastettu tavara, replika / jäljitelmä tuotemerkkejä. Se voi olla huijaus, jossa et saa tuotetta tai saat jotain täysin erilaista kuin mitä mainostettiin.
  • Käyttäjiä online huutokaupan paljon huonoja lehdistössä.
  • Käyttäjät, joilla ei ole aikaisempaa mainintaa.
  • Käyttäjät vain muutamia myönteisiä arvioita (voidaan sijoittaa saman huijari)
  • Mainosta kun näyttää siltä, ​​että saat tuotteen, mutta saat vain alennuskuponki ostaa tuotteen halvemmalla.
  • Kiristys: Huijarit voivat työntää sinua antamalla sinulle negatiivista arviota tai muita pelottelun.
  • Phishing huijaukset

Phishing voi olla paljon kehittyneempi petoksia, mutta myös yksinkertaisempia muotoja.

Tämä huijaus on toteutettu siten, että saat sähköpostia, mikä näyttää olevan pankista, verkkosivuilla, että olet jäsenenä (esim. Facebook tai dating sivusto), mistä postin tai muutoin. Monissa tapauksissa he eivät tiedä, mitä palveluja käytät, mutta sähköpostiviesti voidaan lähettää miljoonia ihmisiä, ja jotkut näistä käyttää näitä palveluja. Ensi kerralla joku yrittää phishing huijaus sinua, se voisi yhtä hyvin näyttävät sähköpostia paikalliselta Suomi pankkiin.

Vuonna sähköpostin saat on usein se, että sinun täytyy tehdä jotain, ja sinun täytyy tehdä se nopeasti. Ne, ironista kyllä, varoittaa sinua petoksilta, tai se voi olla, että sinun täytyy luoda uuden salasanan verkkopankkiin tai saat sähköpostia verkkokaupasta, joka kertoo tilauksesi ei käsitelty ja sinun täytyy syöttää luottokortin tiedot uudelleen. Vuonna sähköpostin saavat linkin, klikkaat tästä, ja näyttää siltä, ​​että saat aitoja puolella.

Siksi sinun ei pitäisi koskaan klikkaa linkkiä sähköpostin, jopa ne yritykset luulet luotat. Siellä voi olla phishing yritys. Ratkaisu on syöttää osoitteen manuaalisesti ja kirjaudu sisään tavalliseen tapaan aina.

Se väärennetty monien miljardien tällaisten tietojenkalasteluyritykset vuosittain. Rapea itse seuraavan kerran: Olisiko tämä palvelu yhteyttä minulle tapa pyytää minua tästä?

Nigerian huijaus

Saat sähköpostia huijari, joka sanoo olevansa rikas Persian prinssi, Nigerian forretingsmann, joka on perinyt paljon rahaa ja haluat piilottaa hänen perheensä, tai jotain muuta. Hän tarvitsee siirtää rahaa ulkomaiselle tilille, ja lähettää sinulle rahaa, mutta tarvitsee apuasi.

Sinulla on hänen kumppaninsa, ja pyydetään luovuttamaan huomioon, jos hän voi tallettaa rahaa. Ennen rahaa voi laittaa huijari joutuu maksamaan tuhansia dollareita oikeudenkäyntikuluja, verot, lahjonta tai muita maksuja. Mitä tapahtuu on että maksat rahaa ja huijari juoksee pois.

Toinen vaihtoehto on, että saat shekin huijaus puhtaita ja sinua pyydetään nostaa sen pankkiin, ja siirto esimerkiksi. 75% toiselle tilille. Saat 25% määrästä. Tarkista saattaa olla $ 100000, ja siirtämällä 75000dollari huijata puhtaana. Myöhemmin selvisi, että tarkastus oli väärennös, että olet nostanut pankissa. Tämä on rikos, ja olette nyt antanut puhtaat huijata 75,000 miljoonaa euroa, kun varmaan pitäisi aiot viettää useita kuukausia vankilassa.

Jos sinua pyydetään täyttämään huijata puhdistaa ulkomailla, se ei ole ensisijaisesti vankilassa ja menetys rahaa, joka on suurin vaara. Monet uhrit Nigerian huijauksia, jotka ovat matkustaneet ulkomailla on tapettu.

Ei kaikki on huijaus

Internet ei ole yhtä vaarallinen kuin media on se. Jos yksi on tietoinen ja kriittisesti mitä näet Internetissä on paljon ennen kuin tulet petoksen uhriksi.

Web on tulvinut kultainen ihmisten mahdollisuuksia löytää halpoja esineitä sekä liiketoimintamahdollisuuksia. Se on sääli, huijarit säikyttää ihmisiä pois tästä myös, internet on loppujen erittäin hyödyllistä.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.