Luettelo huijauksia ja hakemiston hait

On ollut helppo tehdä rahaa kataloghai Suomi, ja tämä on johtanut siihen, että yritysten on toistuvasti lähetetty vääriä laskuja internetistä hakemistoja.

Luettelo huijauksia
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Kataloghai tulevat tarjoukset yrityksille ostamaan tilaa niiden luettelo, yleensä vain yhdessä paikassa. Web hakemistoja käytetään petos on usein tuntematon, mutta hyödyntää tuttu tuotemerkki varastaa uskottavuutta.

Hakemistoja, jossa se voi olla hyödyllistä rekisteröidä

Yrityksesi ei oikeastaan ​​ole merkintää hakemistosta tuntematon. Myönnettäköön, on olemassa joitakin poikkeuksia.

Poikkeus 1 - Tämä on merkittävä hakemistoja että näkymät todella käyttää business tietoa, joka voi todennäköisesti olla järkevää ilmoittautua.

Poikkeus 2 - Toinen poikkeus on markkinarako hakemistoja: Onko sinulla yritys, joka myy jotain erityistä ja tavoitteena on pienelle yleisölle? Ehkä on olemassa parempia ja halvempia vaihtoehtoja suurten hakemistoja. Ehkä on olemassa hakemistoja, jotka ovat tuntemattomia useimmille ihmisille, mutta potentiaaliset asiakkaat silti käyttää säännöllisesti.

Ei ole varma tapa saada selville, kuinka monta kävijää sivuilla on joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Jos se on TNS Gallup luetteloita niin saat melko tarkan vastauksen tähän. Jotkut myös suositeltavaa käyttää palveluita kuten Alexa.com löytää käyttäjien lukumäärä hakemiston, mutta Suomi sivustoja, tieto on hyödytön täällä.

Luottamus Catalogue - se on niin turvallista?

Safe Directory on jäsenjärjestö esitteiden yritykset Suomi. Organisaation tulee varmistaa oikeuksia yksityisten ja julkisten yritysten, jotka ostavat kirjaa tai mainostaa luetteloomme yritysten.

Voit toki käyttää TryggKatalog.no viittaus, mutta huomaa, että vaikka tämä on kiinteä albumia, joten toimii joitakin hintoja verta, ja sen sijaan menojen rahaa merkintä tulisi harkita tätä teidän vaihtoehtoja.

Kaikki hakemistopalvelut ovat jäsenenä Safe Directory on sitoutunut ottaa päivitetään käyttämällä lukuja saatavilla leaderboard TNS Gallup .

Mielipiteemme on, että rekisteröidä yksittäisten hakemistojen Confidence luettelo voi olla järkevä valinta, mutta eivät kaikki yritykset hyötyvät edistäminen näissä hakemistoissa joko.

On väitetty, että hakemistojen Confidence katalogi merkki ei ole parempi kuin heidän veijari kollegansa ulkomailla, kuten Suomi rekisteriin online-petoksia ja muita hakemistoja. Se on meidän kanssa eri mieltä, mutta onko se kannattavaa heidän profiiliaan "Chew" hakemistoja tulee arvostele jokaiselle yritykselle.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.