Apps = rahaa!

Hakemukset kännykkää ja tabletin (sovellukset) ovat uusi tapa rikastua. Onko sinulla hyvä idea, se on naurettavan helppo tehdä rahaa apps.

Apps = rahaa!
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Miten apps?

On olemassa useita mahdollisia tapoja kehittää sovelluksia. Olipa teet sen omalla, tai voit tehdä sen osana tiimin, tai voit ulkoistaa kehityksen joku oikeasti voi.

Jälkimmäinen (eli ulkoistaminen) on ehdottomasti nopein ja halvin tapa tehdä se, jos sinulla ei vielä ole tehokasta apps kehittäjä.

Kaksi, jotka olivat täynnä apps:

Michael Moon ja Quoc Bul ovat kaksi niistä, joilla on ollut valtava menestys kehittää apps.

Nämä kaksi ovat säröillä koodi ja ymmärtää, miten sovellukset voidaan kehittää tehokkaasti, jopa ilman omaa tietoa teknisen osan kehityksen apps.

Kuu ja Bul ovat kirjoittajien takana suosittu online oppaan miten kannattavaa apps. opas myydään halvalla verkossa, ja on ehdottomasti kannattaa pieniä investointeja, jos tosissaan haluaa tehdä rahaa apps itse.

Jos haluat tehdä rahaa apps, ei ole oppaita, jotka ovat lähellä tarjoamat Kuu ja Bul. Highly recommend!

Toinen online-opas, joka käsittelee samaa teemaa on iPhone Dev Secrets. Se on hieman erilainen lähestymistapa aiheeseen ja on hyvä lisä kaikille, jotka haluavat tehdä rahaa antamalla toisten kehittää apps (opas sisältää yksityiskohtaiset kuvaukset asiakkuuksien ja saatavien apps).

Kuka on ollut runsaasti apps

Monet ihmiset ovat rikastuneet kehittämiseen apps. On joitakin esimerkkejä Suomi, mutta tiesitkö, että on olemassa ihmisiä, jotka ovat rikas apps ne ovat kehittyneet?

Kaikki mitä tarvitset on hyvä idea. Se voi olla mitä tahansa, kunhan se on jotain, joka tulee olla merkitystä riittävän suuri määrä käyttäjiä.

Wordfeud kehittämä Håkon Bertheussen on sovellus, joka on ladattu hyvin monta kertaa, toinen suosittu sovellus on Angry Birds. Mikä alkoi harrastus hankkeita osoittautui kultakaivos. Nyt voit myös kokeilla apps markkinoilla, se ei ole kovin vaikeaa enää.

Kaikki mitä tarvitset on hyvä idea. Täytyy löytää itsesi, mutta kun olet sitä, voit alkaa kehittää sovelluksia, vaikka sinulla ei ole ohjelmointitaitoja tai eivät tiedä, miten saada käynnisti App. On olemassa hyviä oppaita ja outsoutcing mahdollisuus tehdä niin.

Sovellukset ovat suuryrityksiä, ja täällä on hyvät mahdollisuudet rikastua niille, jotka ovat hohto tällä alalla. Koska Apps kehittäjä tai ohjelmoija ei tarvita. Se pitää paljon että sinulla on hyviä ideoita, ja että osaat löytää halpoja apps kehittäjille.

Niin helppoa on rikastua apps

On hyvin helppoa rikastua apps. Vain 5 minuutin päässä nyt voit ansainnut 100000 dollaria apps. Tai no. Se ei ollut niin helppoa.

Kuinka helppoa on rikastua apps? Sen sijaan hakevat vaurautta apps markkinoilla, se on luultavasti tarkoituksenmukaista ajatella voittoja asteittaisen kasvun käyrä.

Voit ansaita tuhat apps markkinoilla, on todennäköistä, että voit 2000 myös. Sieltä ei ole pitkä tie 20000 dollaria, ja kun olet tullut näin pitkälle on mahdollista päästä 200000 kruunua. Sen jälkeen sinulla on hyvä syy kokemus ja voi alkaa ajatella hitaasti rikastua apps.

Alussa kannattaa huolehtia eniten ensin sadas ja tuhannes myynti. Miten tulla miljonääriksi, ottamalla yksi askel kerrallaan, älä yritä purra kaiken samassa paikassa.

Ulkoistaminen: Anna muiden kehitysmaiden oman apps

Et kehittää apps omasta, ja et tarvitse ohjelmointitaitoja.

Jopa ilman mitään tietoa miten tehdä apps, voit tehdä rahaa apps markkinoilla. Miten? Kokeile ulkoistaminen:

Ulkoistaminen tarkoittaa antaa muiden tehdä työn puolestasi, esimerkiksi kehittää sovellus perustuu sinun kuvaus.

Esimerkkejä ulkoistamisen apps:

Sanotaan haluat kehittää sovellus, joka muuntaa eri mittayksiköitä.

  1. Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä on sitten löytää paikka, jossa voit saada halpaa työvoimaa.
  2. Siirry ulkoistaminen verkkosivuilla. Suosittelemme Freelancer (tarkoittaa virtuaalista työntekijän, ja on suurin ja paras outsoutcing verkkosivuilla, että on olemassa, löydät edullisimmat työvoiman keskuudessa ohjelmoijia).
  3. Käytössä Freelancer katso kohta "Työnantajien ja yrittäjien", tämä pätee ostaa työvoimaa, indkludert löydät edullisia apps ohjelmoijia. Rekisteröidy työnantajana (eli et ole työntekijä, vaan "antaja" työtä muille - työnantaja).
  4. Luo tili Freelancer.
  5. Lay out your tehtävän Freelancer. Sinun täytyy luoda erittely. Vaatimusmäärittelyn kuvataan mitä haluat. Tässä esimerkissä oli sovellus, joka muuntaa UOM halusitte. Sinun täytyy kuvata tätä app mahdollisimman yksityiskohtaisia. Mitä tavoitteita tulisi muuttaa, mikä olisi ensimmäinen asia, näet kun avaat sovellus (Käynnistä-valikosta sovelluksen) mitä toimintoja haluat ohjelman, ja niin edelleen. Tämä spesifikaatio on Englanti, mutta ei tarvitse olla täydellistä Englanti, ja kehittäjät eivät välitä siitä kirjoittaa kieliopin oikein, tärkeintä on, että sinä ja vaatimukset ymmärretään.
  6. Tulet hetken saada vastauksia eri ohjelmoijat, jotka haluavat työpaikan. Tämä kestää yleensä 1 päivä ja 1 viikko. Älä hyväksy ensimmäisen tarjouksen enempää vaan olla hieman varovainen ja katso onko enemmän tarjouksia. Tarkista viittaukset työntekijöiden kääntyä sinua, voit helposti tehdä in-Freelancer.

Lyhyesti: Miten ansaita rahaa apps

Jos haluat tehdä rahaa apps, et omista ohjelmointitaitoja. Käytä Freelancer ulkoistaa kehittämiseen oman apps ideoita, ja voit alkaa tehdä rahaa apps vain muutaman viikon päässä tänään.

Jos haluat perusteellinen johdatus tehdä rahaa apps suosittelemme opas Moon ja Bul (täältä voit ostaa opas tehdä rahaa apps).

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.