Blogging

Bloggaaminen ei ole vain hauskaa, se on myös tuloja harrastus monelle. Tytöt teini ansaita satoja tuhansia blogissaan. Kuinka vaikeaa se voi olla tehdä rahaa blogin?!

Blogging
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Blogi on matkalaukku web log. Voit blogata kaikesta maan ja taivaan välillä, mutta yleensä kannattaa pysytellä aihealuetta.

Miten luoda blogin?

Ensimmäinen asia tehdä, on ostaa verkkotunnuksen ja hosting huomioon. Suosittelemme Bluehost hosting ja verkkotunnukset (tarkista, onko verkkotunnus on saatavilla). Voit ostaa. Nyt (jos sinulla on oma yritys), mutta. Com tai toimialueen päättyy jotain muuta (.net .org .info .tv) ovat usein hienosti.

Kun olet rekisteröitynyt verkkotunnuksen, voit luoda blogin. Tämä on helppoa, jos käytät Bluehost, sillä täällä on kyky asentaa blogeja helposti. WordPress blog esimerkiksi. Et käytä wordpress.com koska ei sallita mainonta blogi, joten sinun täytyy käyttää WordPress script oman verkkotunnuksen.

Mitä teet silloin, on ostaa verkkotunnuksen ja hosting Bluehost, ja sitten käyttää ohjattua asentaa wordpress script verkkotunnuksesi. Yksinkertainen ja halpa, ja sinulla on ammatillinen blogi muutamassa minuutissa. Ei vapaa tiskivesi, tämä on nerokas ratkaisu.

Hanki oma domain ja blogi osoitteessa Bluehost

Ulkonäkö blogisi

Löydät myös joitakin valmiita malleja kautta Bluehost (sinun on ensin ostettava domain ja asentaa Wordpress kautta ohjatun WordPress Bluehost valita, miten blogin pitäisi näyttää. Mallit vastaa niin kauan kuin olet toimialueen Bluehost.

Sisältö on tärkeämpää kuin ulkonäkö, mutta ruma tai sotkuinen blogi ei ole erityisen houkutteleva, ja pahimmassa tapauksessa ulkoasu blogin tehdä, että monet lukijat "kääntymään ovelle."

Blogi olisi myös nopea ladata, alstå jotta lukijan ei tarvitse istua kauan odottaa blogisi ruudulle. 1 sekuntia on hyväksyttävää, mutta se vie paljon enemmän kuin 3-5 sekuntia näyttää blogiisi alkaa saada vaarassa menettää lukijoita.

Kirjoittaminen blogiviestit

Kun sinulla on blogi valmis, voit alkaa kirjoittaa blogitekstejä (post blogiisi).

Voit aloittaa kirjoittamisen siitä mikä kiinnostaa sinua. Se voi olla mitä tahansa, harrastus, jotain nauttia tekee tai mitä olet kiinnostunut ostamaan.

Teema blogiisi

Teema blogin voi kalastaa, bilmekking; kohteisiin Aasiassa tai henkilökohtainen blogi noin mielenkiintoisia asioita tapahtuu elämässäsi.

"Pink Blogit" osoitteita muun muoti, vaatteet, meikit ja ehkä hieman fitness, ruoka, ja joitakin henkilökohtaisia kokemuksia bloggaaja on ollut aikaisemmin. Drives usein nuoria tyttöjä, ja jotkut ansaitsevat yli 100000 dollaria kuukaudessa näillä vaaleanpunainen blogeja.

Se ei ole vain vaaleanpunainen blogeja on potentiaalia. Voit kirjoittaa Englanti tavoittaa suuremman yleisön, mutta hoito on myös oltava tietoisia siitä, että kilpailu on paljon kovempaa. On paljon tarpeeksi ihmisiä Suomi onnistuneen bloggaaminen.

- Pink Blogger on lähes mahdotonta tehdä rahaa.
- Fitness Blogit ovat usein osoittautuneet saada hyvää tulosta potentiaalia
- Sama koskee blogeja matka, ruoka, autot ja urheilu.

Niche blogit myös toimii hämmästyttävän hyvin. Olipa postimerkkejä, leidrueskyting tai kynsilakka on intohimo, se on mahdollista tehdä rahaa se Suomi blogosphere. Suomi ei ole niin pieni kuin moni on sitä, meillä on yli 4 miljoonaa Internetin käyttäjää maassa! Niche Blogit Suomi toimii hyvin, mutta tietenkin potentiaali on vielä suurempi, jos kirjoittaa Englanti tai toisella "maailman kieli".

Valitse teema ja pysyä siinä. On oltava jotain olet kiinnostunut, jos ette ylläpitää innostusta ja blogi kuolee luonnollisen kuoleman melko nopeasti.

Kuinka tehdä rahaa bloggaaminen?

Se ei ole vaikea tehdä rahaa bloggaaminen. Bloggaaminen on hauskaa ja varmasti antaa sinulle mukava lisätuloja jos laittaa hieman vaivaa. Oletko onnekas tai nokkela, voit olla yksi niistä, jotka ansaitsevat satoja tuhansia bloggaaminen.

On olemassa lukemattomia temppuja. Ei ole vaikea tehdä rahaa blogin, joka on paljon liikennettä, joten ensimmäinen asia tehdä, on varmista, että saat liikennettä blogiisi.

Paras tapa saada liikennettä blogiisi on:

  • Luominen hyvä blogi mielenkiintoisia juttuja (kirjoittaa jotain olet kiinnostunut!)
  • Käyttämällä Facebook saada monta "tykkää" (Double Your Likes!)

Ansaita rahaa blogin:

  • Käytä tehokas strategia ansaita rahaa blogin (How to Make Money Blogging on hyvä opas, hieman tyyris, mutta kannattaa maksaa, jos aiot viettää aikaa ja rahaa saada blogi tehdä rahaa!)

On lyhyt johdatus rahaa bloggaaminen. Ennen, sinulla on kaikki tiedot, sinun täytyy aloittaa, ainoa asia, joka jää nyt kokeilla itse. Et tiedä kuinka paljon voit ansaita tällä yrittämättä.

Muita bloggaajia Suomi ovat palvelleet hyvin yli 100.000 kuukaudessa, jotkut ovat miljonäärejä blogissaan. Jos teini tytöt onnistuvat luomaan suuria tuloja blogin, niin varmasti monet muut tekevät sen? On ainakin saa mennä!

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.