Borsta tänderna och bli gravid snabbare?

Ny forskning visar att borsta tänderna kan göra det lättare att bli gravid. Tidningar kommermed många djärva påståenden, men kunskapen om vissa journalister om vadsom är relevant och inte minst god forskning kan diskuteras...

Borsta tänderna och bli gravid snabbare?
20. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Bli gravid

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Läs också: Bli gravid på 1-2-3 du ocskå

En journalist hävdar att forskning har visat att borsta tänderna kanhjälpa dig att bli gravid snabbare. Ingen källcitat. Det verkar somatt vara nonsens.

Ja, borsta kan i vissa fall påverkafertilitet - precis som tandborstning kan göra oss lyckligare,eller i samma grad som tandtråd kan öka chanserna att få enbättre jobb!

Att det visas en korrelation betyder inte att sambandet ärsignifikant. Borsta är naturligtvis en bra sak att göra, menInte i första hand eftersom det ökar dina chanser att bli gravid.

Borstar tänderna görs för att upprätthålla en god tandhälsa. Det finns mångafördelarna med god tandhälsa, på samma sätt som det är viktigt att vara friskaoch friska på andra områden.

Borsta och graviditet

Det var University of Western Australia i Perth som föreslogkorrelation som säger att regelbunden tandborstning kan göra dig snabbaregravid. I själva verket två månader tidigare, enligt Daily Mail att KK har spenderatsom källa. De som vet vad Daily Mail väl vet att detta inte ärsådan mycket seriös tidning...

Hade KK faktiskt satte sig att läsa rapporten från UWA, skulle denog avstått tillbringat så många journalistiska metoder.

Det finns också andra saker som du bör tänka på om du vill bli gravidsnabbt. Faktum är att många kämpar för att bli gravid, och det börfokusera på helt andra områden än borstning

Istället metoder Graviditet mirakel omAtt bli gravid, detta väl dokumenterat metoder som har visatatt vara effektiva för många människor försöker få graivde

Okej, glöm inte att borsta tänderna heller, men det är ungefär lika viktigt somvilka skor du sätter på första - i termer av att bli gravid. Denkan inte uteslutas att det spelar roll, men det är inte ett ämne somförtjänar lite extra uppmärksamhet. Metoderna i länken ovan, med långtmer benägna att hjälpa dig bli gravid och föda en nybarn.

Pregnancy Miracle

Tusentals kvinnor har blivit gravid med ensystem som kallas Graviditet Miracle, men fungerar det? sökesatt ha sina egna barn är mycket i många kvinnor, men många kämpar för attbli gravid.

Jag och min partner har försökt att bli gravid i år. Så småningom,efter 4 års försök, fick vi en fick en frisk och välväxtbarn.

Lyckades vi den naturliga vägen, och här kommer jag att dela vårhistoria, i hopp om att det kan vara till hjälp för andra par som ocksåvill bli gravid.

Detta resulterade i graviditet

En semester som vi hade i Bali, skulle visa sig ha mycket störrebetydelse än jag någonsin kunde föreställa sig. Semester var trevligt i sig, men det var varken stränderna, detbehagligt klimat, eller de trevliga människor som gjort dettasemester en underbar upplevelse. Bali träffade ett svenskt par, Elin och Marcus, med en härlig litenPrinsessan på 14 månader. Det första som slog mig var att det skulle varamorföräldrar. De var inte precis "gamla", men det är inte alladag man ser en ny mamma vid en ålder av 45 år. Mamma berättade att de hade försökt att få barn i över 5 år, och attde hade försökt allt. De hade försökt artificiell insemination och reflekterar ljuset detmestadels, men vad de gjorde som de inte var gravida.

Hur bli gravid?

Elin och Marcus rekommenderades Graviditet Miracle, ett holistiskt systemsom har använts framgångsrikt av tusentals par världen.Men knackade de ner direkt: De hade sett liknande storalovar förut och var trött på att bli besviken.

Elin berättade att hon fortfarande hade mycket att förlora på detta. Dehade trots allt spenderat så mycket tid och pengar på andra metoderarbetat, och det såg ut att vara en enkel lösning som var både billigoch inte tidskrävande. Vad hade hon att förlora?

Elin berättade om graviditet Miracle, och jag måste erkänna att det baraNamnet fick mig att tänka två gånger. Mirakel finns inte!

Efter att jag och min partner undersökt detta ytterligare, med tanke påomedelbart hoppades tillbaka.

Pregnancy Miracle - en metod som lever upp till sitt namn

Vi gick in på webbplatsen Pregnancy Miracle och läs allt vi kom över informationen där.

Denna metod verkade mycket logiskt, och det var nästan otroligt att vi intehade tänkt på det här förut. Graviditet Miracle är ett holistiskt system, ochDet är därför lite svårt att plocka ut föremål som är relevanta fördenna metod. Hela systemet består av många objekt, och om han tarbort endast en av dessa, verkar det inte som avsett. Det åar inte plats för mig att skriva mer om Pregnancy Miracle här, så jag rekommenderar antingen gå in på länken oven och läs mer om du vill bli gravid.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.