Säästää rahaa

Säästää rahaa muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä säästää. Se voi olla suhteellisen helppo säästää satoja dollareita kuukaudessa. Raha tallennettu rahaa ansainnut, tiedät!

Säästää rahaa
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Säästä rahaa ja saada hieman rikkaampi jokaista.

Haluatko säästää rahaa? Hyvin harvat ovat täysin hallita kulutusta, mutta joitakin järkeviä säästäviä vinkkejä, joita voit leikata kustannuksia tehokkaasti vaikuttamatta elintasoa.

Säästöt

Tässä muutamia hyviä vinkkejä säästää ihmisille, jotka haluavat säästää rahaa:

  • Koskaan osta mitään et tarvitse.
  • Ostaa tarjouksesta, mutta vain jos se on jotain todella tarvitset.
  • Älä osta jotain ", koska se on halpaa." Se ei ole osto argumentti. Jos et olisi olisi ollut sen täydellä hinnalla, on todennäköistä, että siellä on jotain et todellakaan tarvitse, vaikka sitä on tarjolla. Keltainen julisteita, joissa lukee "50% alennus! Alennus!" voi olla ansa.
  • Säästä X% tuloistasi kuukaudessa. Säästä korkea korko pankkitilille, sijoitusrahaston tai valuuttakeinottelua.
  • Maksaa alas teidän velka ensimmäiset eläimet (velan korkein korko).
    Maksaa laskuja maksaa. Kun maturiteetti kertyneet korot ja palkkiot, tämä on täysin tarpeettomia kustannuksia. On puskuri varalla (esimerkiksi 3 kuukauden palkkaa) odottamattomissa kuluja. Tämä takaa, että voit maksaa laskut ajallaan.
  • Kerää kaikki lainat, jos saat edullisempia lainaehtojen ja säästää rahaa.
  • Säästä rahaa lainojen, vakuutukset, sähkö, matkapuhelin-ja muut kiinteät kustannukset tarkastelemalla onko olemassa parempia tarjouksia. Käytä sivujen finansportalen.no ja telepriser.no ja konkurransetilsynet.no. Ja muista: älä käytä rahaa, jota et tarvitse (esimerkiksi: et tarvitse kalliita turvallisuutta varmuuden tehosekoittimessa ostettu Elkjøp, sinun ei tarvitse lämmittää kotiisi yöllä).
  • Tallenna vero saamalla kaikki vähennykset, jotka olet oikeutettu, ja tehdä suotuisa verojen oikaisut yksityisen talouden. Maksaa erääntyneet ennen määräaikaa, sinun ei tarvitse kiinnostusta sielläkin.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.