Ammunta ja ansaita rahaa valokuvia

Voit ansaita rahaa snap ja ampua ja sitten myydä kuvia verkossa. Helpompaa kuin luulet! Katso miten.

Valokuvia
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Suurin salaisuus on tehdä rahaa salekuva (kuten voitte nähdä esimerkki yllä) ja saada julkaistu paljon kuvia niin monta kuvatietokantoja kuin mahdollista.

Automatisoimalla rutiininomaisia ja jälkeen vinkkejä Make Money With Your Digital Camera voit ansaita hyvää rahaa salekuva verkossa.

Ota valokuvia ja ansaita rahaa:

Melko harvat tietävät kuinka tuottoisaa se on myydä kuvia verkossa kuvatietokantoja. Sinulle maksetaan komission kunkin kuvan latauksena. Ollakseen menestyksekäs sinun täytyy pystyä temppuja, ja voit oppia lisää näistä "salaisuuksia".

Tässä on hyvä tilaisuus tehdä rahaa. Ei monet ihmiset tietävät tämän, ja se on sääli, sillä on monia, jotka voisivat hyötyä itse rahaa.

Kuka tahansa voi tehdä rahaa salekuva verkossa. Se ei ole paljon sanottavaa, jos olet ammattivalokuvaaja, amatööri valokuvaaja tai aloittelija.

Mitä ei saa tehdä: Et tarvitse mitään ammatillista kamera aloittaa tämän. Sinun ei myöskään tarvitse omaa verkkosivuilla, kallis kamera laitteita tai tehdä muita suuria investointeja.

Mitä tarvitset: Tarvitset digitaalikamera ja internetyhteys sekä tietoa siitä, miten tehokkaasti ansaita rahaa tähän.

Mitä sinun tulee tehdä, on ottaa kuvia digikameralla ja lisää nämä kuvat kuvatietokantoja Internetissä. Automatisoitu prosessi on myös mahdollista.

Meidän laskelmissa, näemme, että jotkut valokuvaajat ansaitsevat yli 150000 miljoonaa viikon kuva myyntiverkosto: Tämä on arvioitu yksinkertaisia matemaattisia, voit tehdä saman: Lähtö kaikki suosittuja kuvatietokanta, kuinka monta latausta paras valokuvaajat on, ja määrä moninkertaiseksi lataukset palkkiotuottojen per lataus. Kun näet tuottoisa teollisuuden on. Jopa amatöörit, jotka ovat suhteellisen harvat lataukset voi ansaita hyvää.

Ei niin vaikea tehdä rahaa, mutta on olemassa joitakin temppuja ja vinkkejä sinun tulisi tietää ennen kuin laittaa ajoissa. Emme aio mennä yksityiskohtiin, mutta suosittelemme DigiCamCash hyödyllistä tietoa ja inspiraatiota.

Miten ansaita rahaa salekuva verkossa?

Mitä sinun tarvitsee tehdä, on lähettää digitaalisia valokuvia kuvatietokantoja Internetissä. Luultavasti on useita tuhansia tällaisia kuvatietokantoja internetissä. On mahdollista automatisoida lataaminen, tämä on yksi monista temppuja, että on helpompi tehdä rahaa verkossa kuvia.

Jos sinun pitäisi lähettää kuvia?

On niin paljon paikkoja julkaista kuvia, ja kaikki vakavat kuvatietokantoja maksavat valokuvaajia. On tuhansia kuvatietokantoja, eniten merkitystä niille, jotka haluavat tehdä rahaa teidän kuvia löydät DigiCamCash.

Kun kuvat on lähetetty, haluat jonkun ostaa kuvan.

Kuka ostaa kuvia?

Kuvat ostettu kuvatietokantoja voidaan käyttää monissa yhteyksissä, kuten lehdissä, verkkosivuilla, mainoksissa, blogeja, ja niin edelleen.

Mitä he ostavat oikeastaan lisenssin (tai oikeudet) käyttää valokuvan omia materiaaleja. Pääsääntöisesti ne, jotka ostavat kuvaa käyttää sitä vapaasti, paljastamatta kirjailija.

Kuinka paljon rahaa voit tehdä yhdessä kuvassa?

Kun joku lataa yhden kuvan, voit yleensä ansaita provisioita. Jotkut kuvatietokantoja maksaa sinulle kertasuorituksena per kuva, mutta useimmat luottavat komission maksuista.

Saat maksetaan sen mukaan, kuinka monta lataukset kuvan ja mitä kokoa ne ladata kuvan sisään Pienet kuvat maksavat vähemmän kuin korkean resoluution kuvia. Kauppahinnasta, saat tietyn prosenttimäärän, joka vaihtelee 10%: sta 90%, jälleen riippuen millaista tietokantaa käytät.

Esimerkki siitä, kuinka paljon voit ansaita:

Sanotaan otat suuren kuvan parlamentissa. Tämä kuva tuo sinulle siitä valokuvan tietokantaan. Vuoden aikana, 125 lataukset tämän kuvan. Jokaista ladata ansaitset keskimäärin 35 dollaria, ja olet ansainnut 4375000000 - vain tässä kuvassa. Jos laitat kuvan enemmän kuvatietokantoja, voit ansaita jopa enemmän.

Esimerkissä olet ansainnut 4375 vain yhden kuvan. Pidätkö enemmän kuvia voit ansaita paljon enemmän. Älä unohda, että voit tehdä rahaa kuvat kunhan ne ovat valokuvan tietokantaan, ja yleensä ne ovat saatavilla siellä useita vuosia.

Sanotaan, että olet onnistunut saamaan julkaistaan 500 kuvaa kuukauden kuvatietokantoja Internetissä. Vuonna yhden vuoden aikana sinulla on 6000 kuvia verkossa. Jotkut kuvat ansaitsevat erittäin hyvä, toiset eivät tee niin paljon. Jos ansaitset keskimäärin vain 250 miljoonaa euroa vuodessa nämä kuvat, olet jäänyt bruttotulot 1,5 miljoonaa.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.