Säästää rahaa Kiinan tuonnin

Voisit helposti säästää paljon rahaa tuonti Kiinasta. Miksi ei ostaa suoraan Kiinasta sijaan ostaa Suomi vähittäiskauppias tai Suomi verkkokaupassa? Katso hyviä Kiinan verkkokaupoista ja toreilla täältä.

Säästää rahaa Kiinan tuonnin
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Kiinaan ja Hong Kong, maailman keskipiste, kun se tulee löytää hyviä tarjouksia internetissä.

Välittäjät toimivat suunnilleen myydä Kiinaan tuontiin sivustoilla kuten Etsi, QXL ja eBay. Täällä voit ostaa kaikkea Väärennettyjä tuotemerkkejä (pirate vaatteet) tai aito suunnittelija vaatteet, gadgeteja, matkapuhelimet, televisiot, kulutuselektroniikka, atk-laitteet, paristot, työkalut ja kaikki muu. Maahantuoja itse ja säästää rahaa, älä tee muita rikkaampi.

Halvat Kiina tuonti verkkokaupoista

Tässä on luettelo halvalla verkkokaupoista Kiinasta sopivat kuluttajille / yksityishenkilöille.

 • DealExtreme.com (DX) on tullut hyvin suosittu Hong Kongissa sijaitsevan verkkokaupasta, myy gadgeteja ja tavaraa. Laatu vaihtelee mutta hyvin halpaa. Maksuton toimitus, kuten ilmainen toimitus Norjaan. Maksa PayPal. Huomaa, että jotkin tuotteet tässä voi olla laitonta tuoda, mukaan lukien liikkuvat signaali jammer (estää matkapuhelin signaaleja tietyllä alueella), lasereita, aseita jne. Monet kirjan tapauksessa, ja jos sitä ei pysäytetä tullissa, saat tavarat kotiin teitä. Kokemuksemme mukaan turvallinen verkkokaupasta.
 • FocalPrice.com on paljon samaa kuin DX, mutta eniten elektroniikka, tietokoneet, muistisirujen, joka vempaimia, ja käsityksemme on, että heillä on myös hieman parempi laatu sen kantama (mutta monet tuotteet ovat samoja kuin löydät DX ). On vapaa Norjan ja koko mailman. Maksa PayPal tai luottokortilla.
 • KaiDomain.com myydä elektroniikka, led tuotteet, atk-tarvikkeet, pelit, kamerat ja enemmän. Special suoraan Kiinasta.
 • PopBuying.com muistuttaa DX, ilmainen toimitus, jne. Ne voivat olla hieman DX hintoja.
  ChinaNewFashion.com myy vaatteita ja Kiinasta.
 • LEDshoppe.com on LED tuotteita edulliseen hintaan.
  IC-mall.com myy matkapuhelimia, iPod vempaimia, siistiä ja Kiinan plagiointi tuotteita edulliseen
 • hintaan.

Kiinan online markkinapaikkojen

Joten sinulla on Kiinan markkinoilla, tässä kerätään lukemattomia pelaajia myydä tuotteitaan. Tämä on suurempi kuin verkkokaupoista, ja valinta on usein paljon suurempi, mutta myös vaativammassa eivätkä kaikki jälleenmyyjät ovat niin vakavia kuin toteutettavuustutkimuksia voidaan tarvita. Se on silti kannattaa yrittää sitä, koska täällä on uskomattoman halpaa.

 • Alibaba.com on jättiläinen markkinapaikka. 47000000 rekisteröitynyttä käyttäjää yli 240 maassa ovat aktiivisia täällä. Sopii sutable joukko ystäviä, jotka menevät pitkin tuoda lähetyksen tai yrittäjille, jotka haluavat tehdä itse rikkaita Kiinan tuonnista. On myös mahdollista tuoda pala ja saada naurettavan halpa näytettä (esim. yhden kopion tuotteesta, jos kirjoittaa, että aiotte tuoda enemmän jos olet tyytyväinen laatuun). On joitakin mahdollisuus saada huijasi joidenkin pelaajien, joten se voi olla viisasta ostaa pieni puolue ensin.
 • DealPerfect.com on paljon erilainen.
  iOffer.com voidaan käyttää sekä yksityisiä että yrityksen. Täällä voit ostaa vaatteita ja asusteita, elokuvia, koruja, kelloja, elektroniikkaa ja paljon muuta.

Yrityksille-2-Business markkinoilla on paljon enemmän puolilla valita. Koska yksilö voi tietysti käyttää näitä sivuja, mutta sinun täytyy yleensä ostaa lähetykset eikä yksittäisiin tuotteisiin:

 • DhGate.com on hyvä markkinapaikka, mutta pääasiassa B2B, ei ole tarkoitettu henkilöille. Silti on mahdollisuuksia täällä tehdä ostoksia.
 • On olemassa myös useita markkinoita, mutta ne ovat tärkeitä, ja löydät lähes kaiken Kiinassa on tarjottavaa tavaroita. Jos kuitenkin haluat enemmän, hakuja esimerkiksi. "Tukku" tai "ostaa tukku china" jos etsit kaupan suurempia toimituksia.
 • EeGoChina.com on luultavasti iso B2B sivuston, joka myy "kaikkea".
 • LightInTheBox.com myy vaatteita yms. (tukku / B2B).
 • Volumerate.com on tytäryhtiö DealExtreme.com ja myydä melko sama, mutta pienempi yksikköhinnan suurista tilauksista. Jos ostat alle 100 yksikköä kohde ei ole sen arvoinen, sitten ostoksia yhtä hyvältä DX.

Shipping, tulli, arvonlisävero, vero-ja maksu

Tuonti Kiinasta ei ole vaikeaa, mutta sinun täytyy tietää joitakin perusasioita.
Toimitus kautta vene (halvin, mutta hitain) tai ilman (kallein mutta nopein).
Petokset ja roistot on laajasti Kiinassa, ja jotkut eivät koskaan lähettää tavarat tilaat tai saat paljon huonompia kuin odotettu - erityisesti suurten markkinapaikoilla kuten Alibaba.com. Temppu on tehdä joitakin alustavia tutkimuksia yrityksen, yksinkertainen haku Internetistä, jne., ja kun saat kokemusta: käytä gut tunne. Tilaa näytteitä ja vähän takeita. Etsi jälleenmyyjä luotat. Tällaiset asiat saavat helpommin kuin saat yhteystiedot ja kun alatte ymmärtää tämän hullu yrityskulttuuri, joka vallitsee täällä.

Alv: maksat 25% veroa tavaroista tulossa Suomi. Tuotteita alle 200, - pl. Toimitus on ilmainen sekä tulli ja arvonlisävero ("alv"). Kerrotaan tuotteen hinta 1,25 ja saat hinnan arvonlisäveroineen. Esim: Tuote maksaa 200, - pl. Alv, niin hinta tulee olemaan 200 x 1,25 = 250 miljoonaa euroa.
Tulli: Nyt on helpompi käsitellä tullin henkilöille pienten tilausten, olemme ottaneet käyttöön niin kutsuttu yksinkertaistettu tulliselvitys. Post tekee kaikki laskelmat ja olet vain poimia paketti postiin kuin olisit bstillt Norja verkkokauppa. Lähetä periä maksun tästä yksinkertaistettua tulliselvitystä, tänään 10 euro, mutta jos kohde alv on arvoltaan yli 100 euro.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.