Miten bloggaaminen

On mahdollista ansaita hyvin tehdä jotain niin naurettavan helppoa kuin bloggaaminen.

Miten bloggaaminen
30. maj 2024 av Tjäna pengar i Sverige / Suomi

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Miten ansaita rahaa blogi?

Ennen kuin aloitat bloggaaminen, sinun on oltava seuraavat:

  • domain
  • web-tilaa
  • suunnittelu blogi
  • blogi järjestelmä
  • strategia ansaita rahaa blogin

Katsotaanpa näitä puolestaan:

Verkkotunnus blogiisi

No, tiedät mitä verkkotunnus on. Tarkka määritelmä Wikipedia on, että verkkotunnus on "ainutlaatuinen, hierarkkisia nimi merkkijono, jota käytetään käsitellä internetissä." Useimmille se pitää vain yksi esimerkki: "Deltidsjobb.net on esimerkki verkkotunnuksen". NKO määritelmistä, verkkotunnus on verkkotunnus.

Kysymys ihmiset ihmettelevät on ehkä pikemminkin: mikä on paras verkkotunnus blogiin?

Verkkotunnus ei ole äärimmäisen tärkeä, mutta hieman kuitenkin tärkeää. Löytää jotain, joka on lyhyt ja täsmällinen, kuvaavat blogiisi. Ehkä helpommin sanottu kuin tehty, koska on niin monia verkkotunnuksia ovat huolissaan, varsinkin jos sinulla on jotain, joka on Englanti klo dot com. Mutta pitäisi aina pystyä löytämään hieno verkkotunnuksen.

Kaksi tärkeää asiaa muistaa, kun saat verkkotunnuksen blogiisi:

1) Vältä aliverkkotunnuksista.

Tärkeintä on blogin oman verkkotunnuksen, ja ei käytä aliverkkotunnus. Esimerkkejä Alitoimialueet voe.blogg.no, paljon parempi ollut voe.no tai voe.com - tietenkin molemmat kiireisiä.

Ilmainen blogi tarjoavat vapaasti lisätä blogisi verkkotunnuksesta joten saat aliverkkotunnus. Se on virhe monet bloggaajat tekevät, mutta kun blogin ensimmäisen kerran todenneet tuttu, se on hyvin vaikea muuttaa, sekä teknisistä että kaupallisista syistä emme saa mennä tänne. Lyhyt ja hyvä vinkki on muutenkin: vältämme blogisi alidomain ilmainen blogi palveluja, jos et tulet katumaan sitä myöhemmin, vaikka se voi tuntua helpoin vaihtoehto alussa.

Jos ansaitset eniten rahaa työstä, sinun pitäisi ottaa ylimääräinen askel rekisteröidä verkkotunnuksen, jossa omistat.

2) Valitse turvallinen ja hyvä verkkotunnusten rekisteröijä

Se ei ole täysin mielivaltainen, jos haluat rekisteröidä verkkotunnuksen.

Toinen vinkki on käyttää verkkotunnuksen rekisterinpitäjälle, joka on luotettava tavoitettavissa helposti ja turvallisesti ostaa verkkotunnus. Paras palvelu saatavilla tällä alueella on epäilemättä Bluehost , mielestämme turvallisin verkkotunnusten rekisteröijä. Täällä ei ole vaarassa menettää verkkotunnuksen rekisterinpitäjälle koska kloonata se, kuten liian monet muut rekisterinpitäjät. Siksi valitse Bluehost seuraavan kerran ostat verkkotunnuksen.

Bluehost tarjoaa myös web, jossa voit käyttää valmiita blogi järjestelmä samassa liuoksessa, joka on toinen perustelu, miksi sinun pitäisi valita Bluehost.

Tarkista blogin 5-tähden web hosting

Web on, jos olet tallentanut kaikki tiedostot blogiisi. "Tiedätkö, bildr ja blogikirjoitusten liszm."

Soita se web, soita hosting. "Emme välitä".

Olipa vaaleanpunainen blogi, matka blogi tai vakava poliitikko turvota blogi, tarvitset web-isäntä. Täytyy olla se, vain olla sitä. Älä tule ulos. Webissä tallentaa tiedot tietoja, kuten kuvia, tekstiä blogiisi virkaa, blogi järjestelmä aiot käyttää, ja niin edelleen.

Jälleen Bluehost on paras vaihtoehto, knallbra hosting-palvelu, joka mahdollistaa sivuille vain ponnahtaa nopeasti kun lukijat lukemassa ympärille blogiisi ja se on aika tärkeä. Vielä tärkeämpää on, että blogisi on käynnissä, kun joku tulee lukea se. Siksi sinun pitäisi vain käyttää hosting-yritykset parasta käytettävyyttä, ja tässä on Bluehost maailman. Ei karttoja, ei ensi. Et voi mennä vikaan tämän palvelun.

On joitakin, jotka ovat hieman halvempia, mutta ne ovat yleensä likaa köyhiä verrattuna. Muutaman dollarin ylimääräistä vuodessa web isäntä, joka todella toimii, se on hinta kannattaa maksaa. Mitä ikinä ansaita enemmän blogiisi kuin mitä se maksaa maksaa hosting ja verkkotunnuksen. Lopulta tulot vain muutaman tunnin blogiisi riittää kattamaan kaikki kulut hosting ja web hosting yhden vuoden. Joten: ei kustannuksia puhua.

Lyhyesti sanottuna, saat fantastinen hyvän web hosting ja verkkotunnuksen yhdessä edullisessa paketissa Bluehost.

Blogit Suunnittelu: Miten saada blogin nähdä vuotoja?

Blogi hyvältä, mutta se pitää paitsi muotoilu on täydellinen. Suunnittelu on monia tarkoituksia. Täytyy miettiä, miten muotoilu näyttää sen suhteen, miten kauan kestää ladata sivu, miten helppoa on navigoida ja löytää blogiisi, ja niin edelleen. Houkutteleva design on vain huipennuksena.

On lähinnä kolme tapaa saada blogi suunnittelu:

  • Suunnittele itse. Tämä on halvin vaihtoehto, mutta neuvoisin vastaan, jos haluat saada ammattimaisesti suunnittelu. Monet bloggaajat ajattelevat he voivat suunnitella blogin otsikon, mutta todellisuudessa se on hyvin amatöörimäinen. Vaikka sisältö on tärkeämpi, huono suunnittelu voi antaa sinulle vähemmän lukijoita.
  • Anna muiden luo blogi malleja sinulle. Se ei ole ongelma antaa muiden tehdä tämän teille (kutsutaan ulkoistaminen ). Helpoin ja nopein tapa tehdä tämä on löytää joitakin graafisia suunnittelijoita kautta Freelancer, joka voi antaa sinulle erittäin edullinen blogin suunnittelun laatua. Me jopa käyttää Freelancer auttaa suunnittelu ja ohjelmointi, erittäin hyvää palvelua, heillä on yli 100000 ihmistä kaikenlaisia erilaisia tutkintoja!

Strategiat ansaita rahaa blogi

On monia mahdollisuuksia niille, jotka haluavat tehdä rahaa hänen blogiin. Mainokset ovat tunnettuja tapa tehdä rahaa.

Muita suosittuja asioita, jotka tekevät tilisi saattaa overflow joidenkin bloggaajia on keskustella tuotteita saamansa sähköpostin. Koska muoti blogger käsitellään joitakin vaatteita tai asusteita, he voivat palvella useita 10-1000 dollaria yksinkertainen blogi, joka vie vain muutaman minuutin tehdä. Se ei ole siellä kirjoittaa artikkelin he ansaitsevat, mutta että ne todella julkaista niin, että se ulottuu monille lukijoille.

Mitä voit ansaita rahaa blogi on yksi asia, miten se on jotain aivan muuta.

Liikenne on merkittävin. Miten saada liikennettä blogiisi. Se ei ole niin hienostunut kuin voisi luulla, vaan kannattaa käyttää erilaisia apuvälineitä potkia aloittaa uransa blogin. Search engine submitter on paras, koska tiedämme, jos haluat saada lisää lukijoita nopeasti F.

Jos haluat todella hieno blogi, sinulla on enemmän valtaa itse, se on hyvä oppia PHP . Sitten voit tehdä raaka blogeja, lähettää myymälä ja tehdä joitakin hauskoja pelle kepposia kanssa blogin, joka houkuttelee joitakin enemmän lukijoita.

Suosittelemme myös vilkaisemalla Make money online system, joka antaa sinulle paljon yleistä tietoa siitä, miten tehdä rahaa online-yrityksille. Innostava ja arvokasta luettavaa niille, jotka haluavat todella pyrkiä kannattavaan blogin menestys.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, suosittelemme make money from your blog kuin hyvin kruununjalokivi niille, jotka haluavat saada etumatkaa ansaita taikina blogiinsa. Kukaan ei ansaitse 100000 dollaria blogin jälkeen ensimmäisen kuukauden, mutta apua käsite on bloggaaminen Pankki pääsee sinne paljon nopeammin. Täällä voit myös saada valmiiksi blogi, ja käytät muutamassa minuutissa.

Se oli mitä meillä oli sanottavaa bloggaaminen, ja oikeastaan kaikki mitä tarvitset tietää aloita kannattavaa blogi. Tällä sivulla voit tietää enemmän tehdä rahaa blogin kuin 99% kaikista bloggaajia, joten nyt se on vain päästä alkuun.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.